Drukwerkdeal.nl gaat samenwerking aan met Spotta

Redactie Baaz
Online drukker Drukwerkdeal.nl gaat samenwerken met Spotta, verspreider van huis-aan-huis en gepersonaliseerde folderpakketten en online aanbieder van reclamefolders.

Ondernemers die hun flyers en folders bij Drukwerkdeal.nl laten drukken, kunnen deze voortaan laten verspreiden via de diensten van deze PostNL-dochter.

Flink in de lift

Huis-aan-huisverspreiding zit bij Drukwerkdeal.nl de afgelopen jaren flink in de lift. Voor de marktleider reden om de dienstverlening op de schop te nemen. 'Spotta is een partij met een grote staat van dienst en landelijke dekking,' zegt Martijn Jansen, commercieel directeur bij Drukwerkdeal.nl. 'We hebben echt een partner gevonden die matcht bij onze ambities.'

'Drukwerkdeal.nl is een vooraanstaande internetdrukker die kwaliteit en excellente dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Dit past bij onze filosofie, we zijn erg blij met dit partnership', aldus Yuri Goossens, Manager MarktManagement bij Spotta.

Kleine middenstanders

Afnemers van drukwerkverspreiding bij Drukwerkdeal.nl zijn vooral kleine middenstanders. 'Afgezien van de topretailers heeft huis-aan-huisverspreiding van reclamedrukwerk een sterk lokaal aspect. Denk aan health en beauty, zonnestudio’s en dergelijke. Door het bereik van Spotta vallen de folders van die lokale ondernemers straks tussen die van de landelijke spelers op de mat. Dus met een hoge attentiewaarde', besluit Martijn Jansen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie