Dragonfly doet $10 miljoen strategische investering in Bitget

Dragonfly doet $10 miljoen strategische investering in Bitget

Redactie Baaz

Dragonfly kondigde deze week aan dat het een strategische investering van $ 10 miljoen heeft gedaan in Bitget, een wereldwijd platform voor uitwisseling van crypto-derivaten en copy-trading. De investering ondersteunt de voortdurende uitbreiding van Bitget's wereldwijde markt en dienstenaanbod, evenals de komende CSR-initiatieven gericht op het vergroten van de kennis en acceptatie van crypto.

Bitget heeft de afgelopen periode een aanzienlijke groei bereikt in termen van transactievolume, gebruikersbestand en productaanbod. De beurs begon als een op derivaten gericht platform en is gerangschikt als een van de top 3 crypto-derivatenbeurzen, volgens een rapport van Boston Consulting Group (BCG) gepubliceerd in juli 2022. Als eerste grote cryptobeurs die copy trading-functies introduceerde, is Bitget nu 's werelds grootste crypto copy trading-platform, met meer dan 80.000 handelaren die hun strategieën delen en meer dan 380.000 volgers die hen kopiëren. In 2023 verdubbelt Bitget zijn inspanningen op het gebied van spothandel, launchpad en verdienproducten en breidt het zijn ecosysteem uit om te transformeren tot een one-stop cryptobeleggingsplatform.

Met deze laatste investering blijft Bitget het productaanbod uitbreiden, naast de wereldwijde initiatieven om meer mensen te inspireren om crypto te gebruiken. In de afgelopen twee jaar heeft Bitget partnerschappen gesloten met de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en het vooraanstaande Italiaanse voetbalteam Juventus. Het platform is van plan meer educatieve campagnes te lanceren om de massale adoptie van crypto via entertainment te stimuleren.

Gracy Chen, Managing Director van Bitget, voegt hieraan toe: "Dragonfly is een zeer gerespecteerde investeerder in de crypto-industrie, en we zijn zeer trots dat we ze aan boord hebben. Als snelst groeiende exchange in de afgelopen 12 maanden is deze investering een erkenning van onze focus op BUIDL in de bear run. Behalve de instroom van geld, is het grootste voordeel van de samenwerking met Dragonfly hun kennis en inzichten op het gebied van crypto. Samen zullen we meer groeikansen ontdekken en verder bijdragen aan de duurzame groei van onze sector."

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie