Dit zijn de winnaars van de Trophées du Commerce France - Pays-Bas

Dit zijn de winnaars van de Trophées du Commerce France - Pays-Bas

Redactie Baaz

De Franse Kamer van Koophandel heeft de winnaars van de zevende editie van de Trophées du Commerce France - Pays-Bas bekendgemaakt. Sia Partners mocht de Business Development Award in ontvangst nemen.

Het Franse bedrijf Jimini's kreeg de Startup Award. Connexxion won de Juryprijs, Coup de Coeur. De Trophées du Commerce worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die de handelsrelatie tussen Nederland en Frankrijk bevorderen. 

Kajsa Ollongren

Een speciale prijs ging naar vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Kajsa Ollongren. Zij kreeg de Personality of the Year Award vanwege de brug die zij tijdens haar bezoek aan Parijs heeft weten te slaan tussen Frankrijk en Nederland. Deze relatie heeft onder andere kunnen bijdragen aan het opstarten van de gezamenlijke noodhulp aan Sint-Maarten. De officiële uitreiking van de Awards vond plaats op 11 juni tijdens een galadiner in hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.  

Tech, Fintech en CSR

Patricia Schneiders-Delvaulx, Managing Director van de Franse Kamer van Koophandel: 'We hebben er dit jaar een paar nieuwe Awards bij: Tech, Fintech en CSR. En wat een succes! In alle categorieën dienden zich uitstekende kandidaten aan. Het kostte de jury grote moeite een keuze te maken.'
  

Foto: Michael Graste 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie