Lees Baaz Magazine digitaal!

Lees Baaz Magazine digitaal!

Redactie Baaz
Klappen zijn te incasseren. Branden zijn te blussen. En uitdagingen te overkomen. Remote werk is de nieuwe norm. Transformatie wordt genoodzaakt, zowel nu als in de toekomst. Baaz ondersteunt startende en doorgewinterde ondernemers bij het fantastische avontuur dat een eigen bedrijf heet. Al meer dan 10 jaar lang benen we bij met een alsmaar veranderend landschap. 24 uur per dag online, vijfmaal per jaar als (print-)magazine. Die magazines zijn per direct online te lezen.

Elke Baaz-editie van elk jaargang vind je op Readly, MagZine.nu en Issuu. De digitale bladen lees je waar en wanneer je maar wilt. Tablet, smartphone, desktop of laptop: het maakt niet uit, want de webapp draait overal op en onze magazines zijn ook offline beschikbaar. Zo houdt je Baaz bij je. Niet alleen op de zaak, evengoed op de woonkamerbank. 

Wat mag dat kosten?

  • Op Readly lees je de eerste twee maanden gratis. Daarna geniet je voor een tientje per maand onbeperkt van WINMAG Pro, Baaz, DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en duizenden andere toptitels. Er is geen opzegtermijn of contract. Bevalt het na twee maanden niet, dan zit je nergens aan vast. Zowel vorige edities als nieuwe uitgaven zijn per direct beschikbaar.
     
  • Op MagZine.nu schaf je alleenstaande edities aan voor een eenmalige prijs van € 4,99. Of lees je alle Baaz-edities - tezamen met 110 andere toptitels - voor een maandelijks bedrag van € 9,95. Kies je voor het tweede, dan lees je de eerste maand gratis. En zit je, evanals bij Readly, helemaal nergens aan vast. Opzeggen kan altijd. Doorlezen natuurlijk ook!
     
  • Op Issuu lees je de eerste 20 pagina’s van elke editie. Daarmee heb je een goed idee van de volledige inhoud die je via Readly, MagZine.nu of een printeditie ontvangt. 
afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie