De Nuki Opener maakt je appartement klaar voor de terugkeer naar kantoor

De Nuki Opener maakt je appartement klaar voor de terugkeer naar kantoor

Redactie Baaz

De zomer loopt teneinde en iedereen maakt zich klaar om terug te keren naar het werk en naar school. Voor velen betekent dit ook een fysieke terugkeer naar kantoor en een appartement dat overdag leeg is. Bewoners die een huishoudhulp hebben of vaak pakjes laten leveren, moeten dan vertrouwen op hun medebewoners of een extra set sleutels laten maken. Het kan ook makkelijker met behulp van de Nuki Opener en de Nuki Smart Lock.

Voor eigenaars van een traditioneel rijhuis kan de stap naar een slim deurslot snel gemaakt zijn. Zij hebben voldoende met een Nuki Smart Lock 2.0 om digitaal toegang te hebben tot hun woning. Huurders van appartementen hebben vaak niet voldoende aan de Smart Lock 2.0, aangezien zij eerst voorbij een gemeenschappelijke ingang moeten. Dat is waar de Nuki Opener handig van pas komt.

Voordelen van slimme toegang in appartementen

Bewoners van appartementen hebben vaak het meeste baat bij slimme toegang. Dit is vooral zo bij alleenstaanden, aangezien hun appartement leeg is wanneer zij van huis zijn. Nu we steeds meer van huis zijn, kunnen vrienden of familie die een verrassingsbezoek brengen snel voor een gesloten deur staan. Hetzelfde is van toepassing voor koeriers of een huishoudhulp.

Voor huurders is het daarnaast niet altijd mogelijk om reservesleutels te laten maken, een deurslot te vervangen of andere grote wijzigingen aan het appartement aan te brengen. Zij hebben daarom nood aan een eenvoudige doe-het-zelfoplossing die makkelijk verwijderd kan worden zonder sporen na te laten. Om deze doelgroep in hun noden te voorzien, is de Nuki Opener ontworpen. Die digitaliseert de gemeenschappelijke ingang via je persoonlijke intercom.

Volledig digitale toegang voor iedereen

De Nuki Opener is enig in zijn soort en zorgt ervoor dat bewoners van appartementen de toegang tot hun woning volledig kunnen digitaliseren. Net zoals de Nuki Smart Lock 2.0, kan de Nuki Opener zelf geïnstalleerd worden. In enkele minuten kan je de Nuki Opener connecteren met je intercom. Voor je hem koopt, kan je makkelijk nagaan of je intercom compatibel is met de Opener (https://nuki.io/nl/opener/). De Opener werkt daarnaast het beste met de Nuki Bridge zodat je altijd en overal de deur kan openen. Dit is handig wanneer je van huis bent, maar ook wanneer je appartement ver verwijderd is van de voordeur. De Opener is volledig geïntegreerd in de Nuki-app en werkt net zo gebruiksvriendelijk als de Smart Lock 2.0.

Met het Nuki Combo Opener pack, biedt Nuki aan een lagere prijs volledig digitale toegang aan bewoners van appartementen. Dit pakket bevat de Nuki Smart Lock 2.0 voor de binnendeur, de Nuki Opener voor de gemeenschappelijke deur en de Nuki Bridge die ervoor zorgt dat beide apparaten overal bediend kunnen worden.


 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie