De drie beste bedrijfswagens voor financial lease met jouw eigen bedrijf

De drie beste bedrijfswagens voor financial lease met jouw eigen bedrijf

Redactie Baaz

Is het tijd voor een uitbreiding van je onderneming door middel van een financial lease bedrijfswagen? De Volkswagen Transporter, Iveco Daily en Opel Vivaro zijn populaire keuzes! In dit artikel lees je waarom juist deze drie bedrijfsauto’s zo populair zijn voor financial lease!

Een betrouwbare bedrijfswagen financial leasen

Wat zowel de Volkswagen Transporter, Iveco Daily als de Opel Vivaro met elkaar gemeen hebben is dat het betrouwbare bedrijfswagens zijn met veel laadruimte. Veel ondernemers (groot en klein) zijn op zoek naar een bestelbus waarmee ze snel en veilig hun vracht kunnen vervoeren.

Het is belangrijk dat de chauffeur comfortabel en veilig kan zitten en de vracht gemakkelijk in- en uitgeladen kan worden. Verder is het van belang dat er genoeg ruimte is voor alle lading en dit stevig kan worden ingeladen zodat er geen risico’s zijn om de lading te beschadigen.

Het financial leasen van een bedrijfswagen heeft verschillende voordelen:

  • Je hoeft het aankoopbedrag niet in één keer te betalen waardoor je investeringsruimte overhoudt voor andere zaken
  • Je geniet van verschillende fiscale voordelen
  • Je bent na de leaseperiode volledig eigenaar van de bedrijfswagen
  • Je beslist zelf waar en hoe vaak je onderhoud laat uitvoeren

Dus of je nu kiest voor de Volkswagen Transporter, Iveco Daily of Opel Vivaro, als ondernemer geniet je met financial lease van veel voordelen.

Volkswagen Transporter financial lease

De Volkswagen Transporter financial lease is misschien wel de meest populaire keuze van ondernemers. De Transporter rijdt al 70 jaar, is een bekend begrip en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Inmiddels zijn er al 6 generaties van dit model uitgebracht en blijft Volkswagen verbeteren en innoveren zodat het model blijft voorlopen op de concurrenten.

De Volkswagen Transporter beschikt over meer dan 850 liter laadruimte. Dit is de grootste laadruimte in zijn klasse. Dus mocht je op zoek zijn naar veel laadruimte dan is de Volkswagen Transporter waarschijnlijk de beste keuze voor jouw onderneming!

Iveco Daily financial lease

Financial lease je een Iveco Daily? Het weliswaar nog niet zo’n begrip als de bovengenoemde bedrijfswagen, maar toch is hij hard op weg. Steeds meer ondernemers kiezen namelijk voor de Iveco Daily. Ook deze wagen is namelijk al 40 jaar verkrijgbaar! Met inmiddels 7 generaties van dit model kun je niet zeggen dat ze bij Iveco stil hebben gezeten.

Er zijn een heel aantal uitvoeringen van de Iveco Daily die nog een stuk groter zijn dan de eerder genoemde Volkswagen. Daarbij komt dat de Iveco Daily over het algemeen scherper geprijsd is, wat het voor veel ondernemers een aantrekkelijke keuze maakt!

Opel Vivaro financial lease

Tot slot bespreken we de populaire Opel Vivaro. Bij het ontwerpen van dit model heeft Opel niet alleen veel aandacht besteed aan zoveel mogelijk laadruimte, maar is er ook goed gekeken naar de functionaliteit van de cabine.

De financial lease Opel Vivaro ideaal voor bijvoorbeeld de ondernemer die zo nu en dan wat administratie moet bijwerken in zijn cabine. Er is namelijk veel opbergruimte in de cabine aanwezig en er is een tafeltje die in en uitgeklapt kan worden. Dit is ideaal voor wat papierwerk of het neerzetten van een laptop. Qua laadruimte is er overigens ook meer dan voldoende plek voor een flinke lading.

Alle drie de bedrijfswagens hebben dus hun eigen unieke pluspunten! Voor welke financial lease bedrijfswagen ga jij?

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie