De beste oplossingen voor ondernemers: MKB Proof 2016

De beste oplossingen voor ondernemers: MKB Proof 2016

Redactie Baaz
Als ondernemer ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor jouw organisatie. Dat dat niet gemakkelijk is, weet eigenlijk elke ondernemer wel. Dagelijks krijgen zij te maken met de ‘allerbeste oplossingen om jouw documentstroom op orde te brengen’, de ‘meest geavanceerde zakelijke laptops voor veelgebruikers’ en de ‘meest complete lease-service voor de laagste prijs’.

Wat is hier waar van en wat is mooipraterij? Dat is exact waarom MKB Proof bestaat, om door de mooipraterij heen te prikken en de waarheid naar boven te halen. Of het nu gaat om zakelijke producten of services, een oplossing die past binnen jouw organisatie is een oplossing waarvan je weet dat je erop kunt bouwen.

MKB Proof 2016

In de 2016-editie van MKB Proof hebben we net als voorgaande jaren het beste op het gebied van zakelijke oplossingen voor het mkb voor je verzameld. Zie je het MKB Proof approved-logo, dan weet je wat je in huis haalt als organisatie. De redacties van Baaz-magazine en WINMAG Pro-magazine bestaan uit deskundige redacteuren die elk product en service hebben getest en uitgepluisd. Prettig toch? Zo hoef jij niet te schiften door de mooipraterij, dat doen wij voor je. Zo kun jij je concentreren jouw business.

Over MKB Proof

MKB Proof wil sinds zijn oprichting fungeren als kompas voor het mkb, zowel voor it’ers als voor bedrijven die het zonder it-afdeling moeten doen. Ze is voor beïnvloeders en beslissers een baken van advies en hulp als het gaat om vaak kostbare investeringen op het gebied van informatietechnologie. Alle producten en diensten in MKB Proof zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van ‘moedermagazines’ WINMAG Pro (Business it) en Baaz (Business management/ ondernemerschap). Zij oordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dat is absoluut noodzakelijk. Investeringen dienen zich tegenwoordig (snel) terug te verdienen, anders zijn ze het niet waard of worden ze uitgesteld. Maar voor de gemiddelde mkb’er zijn alle technologische ontwikkelingen nauwelijks meer te overzien. Voor hen is het van belang dat oplossingen gewoon werken, doen wat ze beloven, innovatie en een hogere efficiency mogelijk maken. Dat is in het huidige economische klimaat geen luxe, maar noodzaak om te overleven.

Nabestellen

Ook MKB Proof 2016 ontvangen? Het magazine is hier na te bestellen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie