DAS introduceert: Business Club DAS

DAS introduceert: Business Club DAS

Redactie Baaz

Een ondernemer verliest gemiddeld vijf procent van zijn omzet door wanbetalers. De Wet werk en zekerheid heeft veel kleine ondernemers voor juridische en financiële problemen gesteld. Financieel juridisch dienstverlener DAS spreekt dagelijks met de MKB’er en herkent de problemen van deze ondernemers.

Met de introductie van Business Club DAS biedt DAS een oplossing. Zo krijgt een ondernemer een uitgebreide bedrijfsanalyse, een verbeter- en onderhoudsprogramma op maat en snel antwoord op juridische en financiële vragen. 

Uniek concept

Met Business Club DAS geeft DAS verdere invulling aan het ontzorgen van ondernemers. Door de proactieve opstelling van de deskundigen van DAS kan de ondernemer juridische en debiteurenrisico’s mijden en zo een positieve bijdrage aan zijn bedrijfsresultaat geven. Aan de hand van de uitkomsten van de bedrijfsanalyse worden de zwakke en sterke schakels binnen de bedrijfsvoering blootgelegd en wordt er een bedrijfsverbeter- en onderhoudsprogramma aangeboden. 

Samen met DAS werkt de ondernemer aan het plan. Maar dat is niet het enige. Ondernemers krijgen naast persoonlijk deskundig advies, ook toegang tot handige checklists, bedrijfsinformatierapporten, klantenscans, modeldocumenten, tips en informatie over actuele juridische en financiële ontwikkelingen. 

Slimmer, sterker beter

Elke ondernemer die slimmer sterker en beter wil worden kan lid worden van Business Club DAS. Business Club DAS is een mooie aanvulling op de rechtsbijstandverzekering. Maar ook zonder verzekering kan de MKB’er lid worden. Het abonnement kent een vast laag tarief, vanaf € 349 voor ondernemingen tot 10 medewerkers. 
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie