Dagje Amsterdam als personeelsuitje: zo maak je het compleet

Dagje Amsterdam als personeelsuitje: zo maak je het compleet

Redactie Baaz

Amsterdam leent zich uitstekend voor een dagje op pad met je personeel. Het ligt centraal en je maakt eventueel gebruik van het snelle openbaar vervoer om je tussen de verschillende onderdelen te verplaatsen. Onze hoofdstad kent een eindeloze en schatrijke geschiedenis en de gastvrijheid staat voorop. Zowel overdag als 's avonds is er van alles te doen. Van een rondvaart inclusief barbecue tot live muziek in een van de vele concertzalen. Het ontbreekt je aan niets in Mokum!

 

Traditionele rondvaart over de wereldberoemde grachten

Tik op je zoekmachine Rondvaart Amsterdam in en één van de hoogtepunten van je bedrijfsuitje is vervolgens zo geregeld. Het wordt vaak gezegd: met zo'n rondvaartboot zie je de hoofdstad van een totaal andere kant. Veel van je medewerkers zijn allicht al eens in Amsterdam geweest, maar nog niet op deze manier. En wie al wel eens een rondvaart door de wereldberoemde grachten heeft gemaakt, zal geen nee zeggen tegen een tweede keer. 

Rondvaart combineren met barbecue

Nog even over die rondvaart: het is mogelijk om deze te maken terwijl op het rooster verse lekkernijen worden klaargemaakt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, dan volstaat de zoekterm BBQ boot Amsterdam. Een onvergetelijke ervaring natuurlijk, en ideaal om twee hoogtepunten van je bedrijfsuitje tegelijk te beleven. Varend barbecueën kan al met gezelschappen vanaf tien personen, dus ook voor minder grote bedrijven is dit een leuk idee.

Stadswandeling: van moderne tot eeuwenoude architectuur

De architectuur van Amsterdam biedt fotomomentjes voor alle leeftijden. De Westertoren, het monument op de Dam, de moderne gebouwen aan 't IJ, er zijn veel plekken waar je eigenhandig informatieve stadswandelingen organiseert. Mateloos interessant voor wie dan ook. Oké, een mopperaar heb je er altijd tussen zitten, maar die komt wel weer tot leven tijdens de rondvaart of het evenement dat je in de avond bezoekt. Bovendien: horecagelegenheden zijn er altijd wel in de buurt, zodat je daarna even pauze kunt vieren op een gezellig terras. 

Museumbezoek, of even buurten bij de Augurkenkoning?

Het Stedelijk, het Van Gogh, het 'Rijks' zoals het in de volksmond heet: neem je personeel mee om hun vaderlandse geschiedenis kennis bij te spijkeren. De Nachtwacht moet je een keer gezien hebben. Ook wie niet zo into kunst is, raakt snel overtuigd van de veelzijdigheid van de talloze kunstenaars die ons land voortbracht. Zijn je medewerkers meer van de moderne kunst zoals die van Banksy, dan biedt het Moco Museum soelaas. Ook inspirerend, voor elke soort onderneming en zijn personeel, is een rondleiding bij Kesbeke, de tafelzuren fabrikant die je van de realitysoap De Augurkenkoning kent. 

's Avonds een concert of feest om het af te toppen

Amsterdam gezien, lekker gegeten; gaat nu iedereen naar huis? Welnee. Het is nog lang niet 'af'. Amsterdam heeft een aantal concertzalen waar je van de meest uiteenlopende live muziek geniet. Van Concertgebouw tot poptempel Paradiso en van zusje De Melkweg tot Ziggo Dome en AFAS Live: de groten der aarde komen hier aan de lopende band hun kunsten vertonen. Bekijk de agenda en scoor snel tickets, een mooie afsluiting van je personeelsuitje in onze prachtige hoofdstad. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie