Cooper Pet Care en Huisdieren.nl slaan handen ineen voor verzorging huisdieren

Cooper Pet Care en Huisdieren.nl slaan handen ineen voor verzorging huisdieren

Redactie Baaz

Cooper Pet Care, het eerste bedrijf in Nederland dat het mogelijk maakt om te videobellen met de dierenarts, en Huisdieren.nl, het populairste dierenplatform van Nederland starten een samenwerking om de zorg voor huisdieren te verbeteren en het beste aanbod te bieden aan baasjes.

Huisdierenliefde 2.0 

De samenwerking is gebaseerd op het uitbouwen van relevante en kwalitatieve business  modellen in tijden waarin ook huisdierenbezitters het druk hebben. “Door de combinatie van een  telemedicine service bij een kwalitatieve webshop, voegen we echt iets toe voor  huisdierenbaasjes en lossen we een probleem op”, aldus Michael Fisher, CEO van Cooper Pet  Care. Door de samenwerking kunnen baasjes direct via Huisdieren.nl gebruik maken van de  online dierenarts Cooper Pet Care. Ze krijgen gemakkelijk toegang tot de online dienst en  worden binnen enkele minuten via videobellen verbonden met een beschikbare dierenarts.  

Service en gemak 

"Huisdieren.nl is toegewijd om baasjes te voorzien van de best mogelijke service om voor hun  huisdieren te zorgen, en we kijken daarom uit naar de samenwerking met Cooper Pet Care om  zorg toegankelijker te maken voor onze klanten," aldus Renate Gerschtanowitz, mede-oprichter van Huisdieren.nl. "Ons platform biedt een schat aan informatie over de verzorging en het  welzijn van huisdieren, en nu met Cooper Pet Care kunnen onze klanten ook direct toegang  krijgen tot een gediplomeerde online dierenarts." 

Cooper Pet Care, met hun team van gediplomeerde dierenartsen en geavanceerde technologie,  is uniek gepositioneerd om baasjes te voorzien van dierenartsadvies op een gemakkelijke en  toegankelijke manier. Door samen te werken met Huisdieren.nl kan Cooper Pet Care meer  baasjes bereiken en hen voorzien van zorg op het moment dat ze dit nodig hebben om hun  huisdieren gezond en gelukkig te houden. 

De samenwerking tussen Cooper Pet Care en Huisdieren.nl zal twee toonaangevende bedrijven  in de huisdierenindustrie samenbrengen om baasjes te voorzien van een uitgebreide set  services voor het welzijn van hun huisdieren.  

Meer informatie op www.huisdieren.nl

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie