Coolblue start eigen bezorgdienst
Coolblue begint eigen bezorgdienst

Coolblue start eigen bezorgdienst

Redactie Baaz
Webwarenhuis Coolblue gaat voortaan zelf bezorgen. Eind vorig jaar bezorgde het bedrijf al een deel van de witgoed-bestellingen, maar het is nu de bedoeling dat er eind dit jaar zo'n vijftig blauwe busjes door heel Nederland rondrijden om de bestellingen bij de klanten af te leveren.

Coolblue bezorgt zelf

Na het succesvol afronden van de testfase vorig jaar wil Coolblue voortaan zelf bestellingen gaan afleveren. Eerst zijn Brabant en een deel van Limburg aan de beurt. Er wordt gestart met vijftien busjes in deze twee provincies. Het bedrijf bezorgt nu één op de tien witgoedbezorgingen helemaal zelf. Aan het einde van het jaar wil Coolblue door het hele land bezorgen en het bekijkt ook de mogelijkheden in België. Vanaf de start heeft Coolblue één doel: de klant blij maken. Het ontvangen van het pakketje is hier een groot onderdeel van. Hier had het bedrijf nog geen invloed op, maar vanaf nu dus wel. 'We zijn blij dat we vanaf nu ook weten wíe er bij je thuis komen. We kunnen nu met een gerust hart onze bezorgers bij je oma langs laten komen', aldus eindbaas Pieter Zwart.

Zestig minuten

CoolblueBezorgt hanteert een tijdvak van zestig minuten. Zo hoef je dus niet meer een hele dag thuis te blijven om je pakketje te ontvangen. Coolblue stuurt een sms met de aflevertijd en belt een half uur voor de levering om er zeker van te zijn dat je thuis bent. Ook kun je de bezorgers volgen via een Track & Trace code.

Gratis bezorging

De bezorging is gratis en als je vandaag iets bestelt, heb je het morgen al in huis. Naast dat het pakket gratis bij je thuis geleverd wordt, installeren de bezorgers van Coolblue je nieuwe apparatuur en testen of het werkt. Wil je van je oude apparaat af? Dat is geen probleem, want de bezorgers nemen het voor je mee.

Naast de start van een bezorgdienst laat Coolblue ook weten dat het de capaciteit van het distributiecentrum in Tilburg ruim gaat verdubbelen, tot meer dan 60.000 vierkante meter.

Kijk hier voor meer informatie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie