Doe mee aan onze winactie!

Win een expertsessie bij MVO Nederland en een interview in Baaz

Daan de Winter
Maatschappelijk verantwoord ondernemen, je hoort het steeds vaker. En dat is niet zonder reden. Het is belangrijk dat het bedrijfsleven stilstaat bij dit thema. Wil jij ook graag maatschappelijk verantwoord ondernemen? Om je op weg te helpen, hebben wij een mooie winactie met MVO Nederland opgezet.

In Baaz Magazine 1.2016 staat een interview met MVO Nederland-directeur Willem Lageweg. In dit artikel vertelt hij je alles over de to-do-lijst voor een toekomstbestendig Nederland die MVO Nederland heeft opgesteld. Met de tien to-do's die op deze lijst staan, kun je écht het verschil maken.

'Het is een leidraad voor ieder bedrijf dat maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. Als je met deze lijst aan de slag gaat, werk je aan de toekomstbestendigheid van je onderneming. Wij geloven dat de tien punten de toekomst van bedrijven positief beïnvloeden. Het is ook een vinklijstje, dus je kunt voor jezelf dingen afvinken. Dat werkt motiverend', zo vertelt Willem in Baaz Magazine.

To-do-lijst

Maar wat staat er dan op deze to-do-lijst? Dit zijn de tien punten die MVO Nederland geformuleerd heeft:

1. Een gezonde leefstijl onweerstaanbaar maken

2. Een monteur in dienst nemen (of een jurist)

3. Elke dag slim reizen

4. Streven naar geluksmaximalisatie

5. Onze sterke kanten benutten voor sociale problemen

6. Samen met de buren energie opwekken

7. Alle afvalbakken in ons bedrijf weghalen

8. De juiste baan bij de juiste kandidaat zoeken

9. De leverancier vragen naar zijn kinderen

10. Energie besparen tot sport verheffen

Kijk hier voor meer informatie over deze lijst.

Geef jouw mening!

Wil jij maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Beantwoord dan onderstaande vragen en stuur ze naar baaz@clipboard-publishing.nl

• Wat is voor jou de belangrijkste to-do? En waarom?

• Wat kan MVO Nederland doen om jouw bedrijf te helpen?

De drie leukste inzendingen winnen een expertsessie bij MVO Nederland en een interview in Baaz. Wil je echt het verschil maken? Stuur ons dan meteen jouw ervaringen naar baaz@clipboard-publishing.nl.

Baaz ontvangen?

Wil je het interview met MVO Nederland-directeur Willem Lageweg lezen? Dat kan! Je kunt Baaz 1.2016 hier nabestellen. Voortaan gratis Baaz Magazine ontvangen? Schrijf je hier in.

Nabestellen
Word abonnee