Wie is de meest innovatieve accountant van Nederland?

Redactie Baaz
Maakt jouw accountant gebruik van de nieuwste technische mogelijkheden? Geeft hij ook proactief bedrijfsadvies? Als je blij bent met jouw accountant, nomineer hem dan voor de Exact Cloud Accountant Award 2015!

Exact gaat voor de derde keer op zoek naar het meest onderscheidende accountants- of administratiekantoor van Nederland. Niet alleen een uitgelezen kans voor accountants en administrateurs om te laten zien wat zij hun klanten kunnen bieden, ook ondernemers kunnen sinds vorig jaar hun eigen accountant nomineren. Om kans te maken op de Cloud Accountant Award moet het kantoor zich onderscheiden met zijn vernieuwende werkwijze en slim gebruik van ondersteunende technologie. Daarnaast hebben accountants die naast financieel advies ook proactief bedrijfsadvies geven een streepje voor.

Inzendingen

Het winnende kantoor mag zich een jaar lang Cloud Accountant van Nederland noemen en wordt in dat jaar door Exact actief betrokken bij diverse pr-activiteiten, hetgeen een mooie promotie van zijn of haar kantoor is. Ook gaat het winnende kantoor letterlijk de cloud in met een sky safari. Accountants en ondernemers kunnen tot en met 6 juli 2015 hun nominaties inzenden. Vervolgens selecteert een vakjury tien kanshebbers, waar het publiek hun oordeel over mag vellen. Uit de drie accountantskantoren met de meeste publieksstemmen kiest de vakjury een winnaar nadat zij zichzelf online hebben kunnen presenteren.

Betrokkenheid bij jouw bedrijf

Voorziet jouw accountant je dus ook regelmatig van gevraagd, maar zeker ook ongevraagd advies? Verloopt de samenwerking extra soepel door het gebruik van nieuwe technologie en draait jouw bedrijf simpelweg beter door zijn of haar betrokkenheid? Aarzel dan niet en nomineer jouw accountant!

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie