Tassen voor de zakenman

Vijf tassen voor de zakenman

joni
Wie denkt dat tassen alleen voor vrouwen zijn, heeft het fout! Mannen mogen tegenwoordig ook gezien worden met een mooie, hippe schouderversiering. Dit zijn vijf tassen die zeer geschikt zijn voor de zakenman.

Hugo Boss

Met deze stijlvolle leren zakelijke tas van Hugo Boss wil iedere man wel gezien worden. De tas is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. Er zit onder meer een vak met ritssluiting en een gevoerd laptopvak in. Ook wordt er een hengsel bijgeleverd, waardoor je de tas in de hand, maar ook over de schouder kunt dragen. Jammer genoeg is de prijs alleen wel hoog: €599,-. Maar als je dit bedrag ervoor over hebt, zijn ook alle ogen meteen op je gericht als je de werkvloer oploopt!

Herschel

Een rugzak is weer helemaal hip en dus mag de zakenman er ook mee gezien worden. Je moet er wel het type voor zijn. Houd je van een casual-businesslook? Dan is deze tas perfect voor jou. Er past veel in en er zit ook een laptopvak in, niet geheel onbelangrijk! De tas is in heel veel verschillende kleuren en motieven te verkrijgen. Deze zwarte is lekker neutraal, maar toch hip. De tas kost €99,95, een prima prijs voor zo’n mooie rugzak.

Ted Baker

Deze aktetas van Ted Baker is uitgevoerd in licht glanzend generfd leer. Aan de achterzijde van de tas zit een groot ritsvak, handig voor spullen die je regelmatig nodig hebt als je onderweg bent. De tas is aan de binnenzijde voorzien van twee vakken die opgedeeld worden door een ritsvak. Deze aktetas is stijlvol en kan zeker jaren meegaan. Echter is het wel een investering: je moet €345,- neertellen om met deze tas de show te kunnen stelen.

Samsonite

Houd je van simpel en praktisch? Dan is deze laptoptas misschien wel dé tas voor jou. Er zitten veel opbergmogelijkheden in en natuurlijk een groot vak om je laptop veilig in te vervoeren. Ondanks dat het een laptoptas is, is het een mooie tas om de werkvloer mee op te lopen. De tas kost €45,-.

Zara

Een aktetas, altijd een goed idee! Deze leren retro aktetas van Zara is mooi en praktisch. Er zitten genoeg vakken in om al je spullen in op te bergen. De tas kost €129,-, niets teveel voor een echte leren tas!