Out now: Baaz 1.2016
Out now: Baaz 1.2016

Out now: Baaz 1.2016

Redactie Baaz
Hoe ziet het mkb er over een aantal jaren, denk aan vijf of tien jaar? Wat gaat er allemaal veranderen? Hoe moeten bedrijven met deze veranderende wereld omgaan? Wat betekenen deze veranderingen voor de werkgever en zijn/haar werknemers? In deze editie van Baaz behandelen we de toekomst van het mkb. Want ondernemen doe je niet alleen om succesvol te zijn, maar ook om in de toekomst iets op te bouwen en te behouden.

Eindbaaz: Erik van der Meijden, ceo van Exact

Geen twijfels, geen vraagtekens, geen onduidelijkheid. Erik van der Meijden, sinds 2012 ceo van Exact, de softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt, is straight to the point wanneer het aankomt op zijn ambities. Dat betekent echter niet dat hij alles in zijn eentje aanpakt.

Kick.start

Nieuwe, veelbelovende startups krijgen de kans hun verhaal te doen. In deze eerste Baaz van 2016 is het woord aan Talentsbook en Auxen.

Ondernemen over de grens

De crisis is voorbij: is dit het juiste moment om in het buitenland te gaan ondernemen? En waar moet je dan absoluut aan denken? Advies komt van Ronald Cieraad van de Kamer van Koophandel. 'Voorbereiding is echt het toverwoord wanneer je wilt ondernemen in het buitenland. Neem geen halve maatregelen.'

Business Strategy: investeer in jezelf

We kunnen best zeggen dat Tineke Rensen (51) sinds de start van haar ondernemerscarrière 25 jaar geleden, veel ervaring heeft opgedaan. Deze ervaringen deelt ze graag met anderen. Een onthullend interview met een zakenvrouw die zich vastbijt in het succes. 'Iedereen heeft iemand nodig die zegt wat je wel en niet goed doet.'

Baaz zoekt uit

Gilles Collard is mede-eigenaar van Het Arbeidsrechtkantoor. Samen met Margit Eijsenga en Ronald Frommé staat hij werkgevers en werknemers bij in geval van arbeidsrechtelijke kwesties. In deze Baaz heeft hij het over de zzp'er als wondermiddel.

En verder...

Net als in iedere editie van Baaz blikken we met enkele startups terug op hoe het ze nu vergaat. Ook bekijken we hoe Nissan ondernemers helpt aan elektrische auto's. Verder tref je in baaz #100 de musthave's aan voor elke ondernemer. Dit en nog veel meer lees je in de eerste editie van Baaz Magazine dit jaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een gratis abonnement op Baaz.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie