Moneypenny-app helpt ondernemer

Maak kennis met de virtuele assistente Penny

Moneypenny-app helpt ondernemer

Redactie Baaz
Maak kennis met de virtuele assistent Penny en de Do-its-app van Moneypenny. De hulpmiddelen moeten ondernemers en managers wat lucht bieden.

Moneypenny lanceert Do-its

​Met één druk op de knop kan de ondernemer in contact komen met een eigen virtuele assistent. Dat gaat met behulp van de Do-its-app, gratis te downloaden in de App Store. De applicatie is ontwikkeld door Moneypenny.
 
Met de app kan de gebruiker direct bellen, mailen, skypen, whatsappen of sms-en met zijn VA. Daarnaast kan hij actielijsten met Do-its (taken) aanmaken die men vervolgens aan zichzelf of de VA stuurt. 

Drukbezet

De Do-its-app is ontwikkeld voor drukbezette ondernemers en managers die willen samenwerken met een secretaresse, PA of Virtuele Assistent. De ondernemer vult eenmalig de contactgegevens van zijn ondersteuner in en hij kan direct aan de slag. 

Moneypenny Meetingpoint

De gebruiker kan ook een collega of iemand anders met wie hij vaak samenwerkt in de app zetten. Als je Do-its delegeert aan Penny – de naam van de virtuele assistent -  komen die bij Moneypenny binnen in het online communicatieplatform Moneypenny Meetingpoint.

Met de app kunnen managers of ondernemers kleine taken uitzetten; de op dat moment beschikbare ‘crowd’ kan deze direct oppakken. De applicatie voorziet volgens Moneypenny in de groeiende behoefte om direct geholpen te worden en kan volgens Moneypenny worden gezien als de Uber van de arbeidsmarkt.
 

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie