De MKB Online Benchmark van Baaz.nl en Webtexttool

MKB Online Benchmark: hoe scoort jouw bedrijf online?

Redactie Baaz
Als ondernemer moet je keuzes maken: ook op het terrein van online marketing. Investeer je in je website, social media of in vindbaarheid in zoekmachines? En wat doen je concullega’s op dit terrein?

Neem 9 minuten de tijd en vergelijk jouw inspanningen met de activiteiten van andere MKB’ers. Met de MKB Online Benchmark van Baaz.nl en Webtexttool.

Op Baaz.nl schrijven we veel over de online kansen die bedrijven kunnen benutten. Hoog tijd om te onderzoeken welke onderwerpen in de praktijk het meeste aandacht krijgen. Vul jij de benchmark in? Dan ontvang je een complete rapportage. Afgestemd op jouw score, branche en regio. Je maakt bovendien kans op 1 van de 5 lifetime abonnementen op Webtexttool; een handige online dienst die je help jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Over de MKB Online Benchmark

​In de MKB Online Benchmark kijken we naar verschillende onderwerpen. We vergelijken onder andere de functie van websites, social media gebruik, zoekmachine-optimalisatie en e-mailmarketing. Ook staan we stil bij de grootste online uitdagingen die spelen voor ondernemers. Zo helpt de benchmark je te bepalen waar je staat in het veld van online ondernemen.

De MKB Online Benchmark is het enige onderzoek in Nederland dat zich richt op ondernemers in plaats van marketingafdelingen. Alle uitkomsten stellen we (met dank aan mede-organisator Webtexttool) gratis voor je beschikbaar. 

Neem dus 9 minuten de tijd en beantwoord de vragen. Je ontvangt dan een digitaal benchmark rapport per e-mail. 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie