Boekhoudddienst Yuki stelt persoonlijke adviseurs aan

raymond
Yuki is een webdienst waarnaar je al je bonnetjes en facturen kunt sturen, waarna zij vervolgens jouw boekhouding voeren. Makkelijk, maar tot nu toe ontbrak het aan een persoonlijk aanspreekpunt, een persoonlijke begeleider die ook jouw boekhouding controleert, meepraat en meedenkt. Die is er nu.

Yuki noemt de nieuwe franchise-formule 'Ik ben Yuki'. Volgens het bedrijf komt de dienst voort uit de behoefte bij ondernemers aan een vast aanspreekpunt. Steeds meer klanten voeren de hele boekhouding bij Yuki, en dan is een vaste, persoonlijke financieel specialist wel zo handig.

Tot nu toe was het volgens Yuki ook niet altijd duidelijk waar je met je vragen over de boekhouding terecht moest: bij jouw accountant/boekhouder of bij Yuki zelf. Ook dat vraagstuk moet nu met een persoonlijk specialist definitief zijn beantwoord.

Informatiebijeenkomst

Op dit moment zoekt Yuki zelfstandig werkende boekhouders en accountants en andere ondernemers met een financiƫle achtergrond om Ik ben Yuki! landelijk dekkend op te zetten. Dinsdag 23 april is er om 11:00 uur een eerste voorlichtingsbijeenkomst in Vught. Meer informatie over deze bijeenkomst, nieuws over volgende bijeenkomsten en de aanmeldprocedure is te vinden op www.yuki.nl/franchise.

afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

View Raymond Luijbregts's profile on LinkedIn

Bekijk alle artikelen van Raymond