Boekentip: Verkopen met mensenkennis

Boekentip: Verkopen met mensenkennis

Redactie Baaz
Wil je een betere verkoper worden? Dan is het misschien een idee om dit boek te lezen. Auteur Hans Faas geeft een beter inzicht in 'de mens' achter je klant en reikt tools aan om je klant beter te kunnen bedienen.

'Verkopen met mensenkennis' is een compact boekje, want verkopers besteden hun tijd liever aan het maken van een mooie deal dan aan het lezen over het maken van een mooie deal. Het past zo in je binnenzak, ideaal om altijd bij je te hebben, zodat je in je vrije tijd even een paar pagina's kunt lezen.

Elke verkoper weet (of zou moeten weten) dat mensenkennis belangrijker is dan verkooptechniek en productkennis. Toch gaan alle verkooptrainingen over vak- en productkennis en niet over de gebruiksaanwijzing van de klant. Gek of niet? Daarom heeft Hans dit boek geschreven. In een kleine twee uur leer je hoe je de gebruiksaanwijzing van je klanten kunt lezen en hoe je met kleine aanpassingen ervoor kunt zorgen dat je een 'klik' hebt met elke klant. Maar er is meer, een 'klik' is immers nog niet voldoende om er zeker van te zijn dat jij de opdracht krijgt. Wat dacht je van vertrouwen? Hoe werkt vertrouwen eigenlijk, is het toeval, en kun je het beïnvloeden? Met de vertrouwensformule uit dit boek weet je wat je moet doen om met iedere klant een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Over de auteur

Hans Faas heeft sinds elf jaar een consultancy en trainingsbureau en is een veel gevraagd spreker. Hij geeft management-, commerciële- en presentatietrainingen die verrijkt zijn met het JouwGebruiksaanwijzing-gedachtegoed.

Interesse? Je kunt het boek hier kopen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie