Bespaar duizenden euro's

5 tips om als ondernemer goedkoper te reizen

Redactie Baaz
Reizen is een dure bijkomstigheid die komt kijken bij ondernemerschap. Door de juiste strategieën toe te passen kun je echter flink besparen op deze uitgavenpost. Dit zijn vijf tips om als ondernemer goedkoper te reizen.

Deze tips, samengesteld door Entrepreneur, laten je voortaan veel besparen op de reisjes naar de sales pitch, beurs en nieuwe investeerder.

Onderzoek de opties

Vooraf goed onderzoek doen naar de verschillende mogelijkheden van vervoer en verblijf kan je honderden tot duizenden euro’s besparen. Los een bus- of vliegkaartje en verblijf boeken is vaak goedkoper dan een samengesteld pakket.

Profiteer van de unieke mogelijkheden

Elke stad heeft zijn eigen charme en daar kan je behoorlijk van profiteren. De Amerikaanse stad Orlando is bijvoorbeeld erg in tijdens de zomer, dus je trip buiten deze piekmaanden boeken is verstandig.

Kies het juiste hotel

Op voorhand lijkt het goedkoopste hotel wellicht aantrekkelijk. De praktijk leert dat hier vaak niet de juiste faciliteiten aanwezig zijn. Als het hotel zich ver van je bestemming bevindt, kost dat veel reisgeld. Ook de aanwezigheid van goede wifi is als ondernemer een must.

Weet waarop je kan besparen

Obsessief geld besparen op je reis is niet goed. Wanneer je allen eet zijn de goedkopere eetgelegenheden een goede optie. Maar als je een nieuwe investeerder ontmoet, wil je wel een goede indruk maken.

Haal er het meeste uit

Zorg voor een gevulde agenda zodat je alles doet wat je wilt. Daardoor zal je de bestemming niet nog eens aan moeten doen. De vele nieuwe ervaringen die je opdoet laten je als ondernemer groeien.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie