Congres Laadinfra '21: deze grote namen zijn er bij

Congres Laadinfra '21: deze grote namen zijn er bij

Redactie Baaz

Over één week vindt de eerste editie van het Congres Laadinfra plaats. Vanuit de ProMedia Studio's in Rotterdam gaan twintig topsprekers samen met de deelnemers bespreken wat er nodig is om de ontwikkeling van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in goede banen te leiden.

Want het is duidelijk dat er op dat vlak grote uitdagingen bestaan. Er komen in hoog tempo meer elektrische voertuigen, ook steeds vaker grote voertuigen. En die moeten allemaal opgeladen worden. Maar waar doen ze dat? Wie zorgt dat al die laadpalen- en pleinen er komen? Hoe zorgen we dat het elektriciteitsnet dat allemaal aankan? Over die en andere vragen gaat het Congres Laadinfra '21.

Het programma begint met een serie keynotes, waarin sprekers namens onder meer Schiphol, bouwbedrijf VORM en de gemeente Amsterdam zullen vertellen over hun uitdagingen op het gebied van laadinfra. Vervolgens vinden er twee blokken parallel-sessies plaats over de (on)mogelijkheden van het netwerk, de praktijk, betalingen en oplossingen & innovaties. Na de pauze zullen twee korte presentaties input geven voor de afsluitende paneldiscussie.

Tot de deelnemers behoren overheden, fleet managers, bouwbedrijven en ontwikkelaars, aanbieders van laadoplossingen, energieleveranciers en meer. Door het unieke online platform waarop het congres plaatsvindt, zijn er tal van mogelijkheden voor de deelnemers en sprekers om met elkaar te netwerken. Zo biedt een online congres toch de voordelen van een fysieke bijeenkomst.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie