Code Generator laat je eenvoudig actiecodecampagnes draaien in Facebook

Code Generator laat je eenvoudig actiecodecampagnes draaien in Facebook

Redactie Baaz
Voer je regelmatig leadgeneratie-acties via Facebook? Dan is de nieuwe tool Code Generator van Online Business Media wellicht wat voor je.

Met Code Generator kun je promotiecampagnes rondom actiecodes volledig via Facebook opzetten, uitrollen en beheren. Volgens Online Business Media heb je daarbij geen web- of marketingbureau nodig, het is volgens hen zo eenvoudig dat je dat prima zelf kunt doen. Voor het opzetten en onderhouden van de micro-site in Facebook is bovendien geen programmeerkennis nodig. Wel heb je voor Code Generator een Fanbooster-abonnement nodig.

Zo werkt het

Met behulp van de Code Generator kunnen organisaties unieke codes voor een actie creëren. Na het aanmaken van de codes worden prijzen toegekend, die vervolgens volledig random aan de codes worden gekoppeld. De codes kunnen vervolgens worden geëxporteerd en ingezet worden op communicatiemiddelen zoals flyers, folders, reiscouponnen en mailingen. Vervolgens wordt er een Code Checker opgenomen in Fanbooster, zodat de Facebook-app vormgegeven kan worden. Tot slot wordt de app gepubliceerd op de Facebook pagina en kunnen fans controleren of ze gewonnen hebben, door de Facebookpagina van de organisator van de actie te liken en vervolgens de unieke code en NAW-gegevens in te voeren. Na het invoeren wordt direct bekend gemaakt of er een prijs gewonnen is en hoe deze geïnd kan worden.

Kosten

Zoals gezegd heb je een abonnement op Fanbooster nodig, dat kost 330 euro per maand. Daarmee kun je ongelimiteerd apps in elkaar klikken en op je Facebookpagina publiceren. De codegenerator wordt aangeboden vanaf 205 euro per maand (voor 10.000 codes).

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie