Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations
Coco & Sebas

Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Redactie Baaz

Chocolade assortiment voorziet in behoefte reizigers

Coco & Sebas, de snelgroeiende chocolade- en cadeauwinkel, heeft 4 winkels geopend op NS-stations in Nederland: Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Het assortiment is speciaal samengesteld voor reizigers, met heerlijke chocolade om onderweg van te genieten en cadeaus om snel mee te nemen.

Coco & Sebas winkels bieden heerlijke chocolade op drukbezochte NS-stations in Nederland

De nieuwe locaties zijn ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar iets lekkers om te snacken tijdens hun reis of een last-minute cadeau voor vrienden of familie. Coco & Sebas biedt een breed scala aan heerlijke chocolade. Het assortiment omvat onder andere bonbons, pindarotsjes, chocolade stroopwafels maar ook prachtige chocolade harten en andere chocolade cadeaus.

“We zijn verheugd om onze locaties uit te breiden naar deze drukbezochte NS-stations in Nederland”, aldus Coco & Sebas CEO Roger Scheeren, "Na de uitrol van onze winkels op A1 locaties in binnensteden is ook dit echt een mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat we hier reizigers iets nieuws kunnen bieden en dat we een toevoeging zijn aan de stations."

Feestelijke opening

Scheeren verwacht ongeveer 35.000 reizigers per vestiging per jaar te kunnen voorzien van mooie cadeaus. Met de opening van winkels op de grote stations zet Coco & Sebas opnieuw een stap in haar ambitie om het meest vooraanstaande premium chocolademerk van Nederland te worden.

Om de opening van de nieuwe locaties te vieren, organiseert Coco & Sebas een feestelijke opening op Utrecht Centraal op 25 mei om 10:30 uur. Hierbij zijn reizigers van harte welkom om kennis te maken met het assortiment en te genieten van speciale openingsaanbiedingen.

Remy Rombouts, founding father Coco & Sebas: “We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van bijzondere chocolade en chocolade cadeaus die perfect zijn voor onderweg. We hopen dat reizigers van onze nieuwe locaties zullen genieten en we kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen bij de feestelijke opening op Utrecht Centraal.”

Femke Woudstra, directeur Stationsmanagement en Exploitatie, is ook enthousiast over de samenwerking: “Wij zijn heel blij met Coco & Sebas als nieuwe partner op het station. We zoeken doorlopend naar vernieuwing en samenwerkingsverbanden waarmee we ons aanbod op het station kunnen aanvullen en versterken. Coco & Sebas brengt met hun mooie en diverse assortiment weer een prachtig aanbod naar het station waar de reizigers van kunnen genieten.”

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie