Cloud oplossing - 3CX StartUP

Cloud oplossing - 3CX StartUP

Redactie Baaz

Hoe het tot stand kwam

3CX heeft een paar pijnpunten voor kleine bedrijven; hoewel het eenvoudig te installeren is, vereist het nog steeds een bepaald niveau van IT-vaardigheden om SIP trunks in te stellen. We hebben een groot partnernetwerk om hierbij te helpen, maar de installatiekosten zijn een black box voor de klant. Ook kleinere bedrijven begrijpen de prijs per gebruiker per jaar beter dan een licentie voor gelijktijdige gesprekken die meer van toepassing is op grotere organisaties. Onze Dedicated instances zijn geweldig, maar ze moeten worden beheerd, en dit drijft de hostingkosten en administratie op. En kleinere bedrijven willen dat niet doen of er niet voor betalen.
 
Om deze problemen aan te pakken, hebben we een pure cloud oplossing ontwikkeld of cloud native zoals het genoemd wordt. Deze versie van 3CX kan in enkele minuten worden geïmplementeerd, host 100+ bedrijven in plaats van slechts 1 en schaft de noodzaak voor extra beheer en hosting helemaal af. We hebben ook de setup procedure vereenvoudigd door het voorconfigureren van een SIP trunk, een digitale receptionist en de inkomende gespreksroutes. We hebben het zelfs mogelijk gemaakt voor bedrijven om hun installatie te beheren vanuit de webclient - dezelfde plaats waar gesprekken en berichten binnenkomen!

Het resultaat? 3CX StartUP

Met 3CX StartUP hebben bedrijven geen tijd, IT-vaardigheden, apart instance-beheer of een flexibel budget nodig. De prijs is vastgesteld op een fractie van de kosten zonder "per gebruiker per maand" rip off. In plaats daarvan één lage jaarlijkse prijs voor uw hele bedrijf, die past in de krapste budgetten, zelfs zo laag als $0!
 
StartUP is er in twee smaken. StartUP Free en StartUP PRO (beschikbaar voor maximaal 10 en maximaal 20 gebruikers). Beide zijn gebaseerd op dezelfde cloud-native architectuur.

3CX StartUP GRATIS

Deze optie is beschikbaar voor maximaal 10 gebruikers en heeft één gratis inbound-only nummer. Dit is ons nieuwe gratis aanbod dat live chat, videoconferencing en ons complete communicatiesysteem omvat voor precies $0 per jaar. 

3CX StartUP PRO

De startUP PRO is beschikbaar voor maximaal 10 of 20 gebruikers en stelt u in staat uw eigen SIP trunk te configureren, IP telefoons, wachtrijen en multi-level IVR toe te voegen.  Afhankelijk van het aantal gebruikers varieert de kostprijs tussen $150 en $250 per jaar. 

3CX Superchat

En de kicker is onze nieuwe 3CX Live Chat! Wij geloven dat elk bedrijf een geïntegreerde live chat oplossing nodig heeft om adequaat in te spelen op de behoeften van de klant. Om het een tandje hoger te zetten, heeft 3CX traditionele oudbakken oplossingen een supercharger gegeven met ultieme gebruikersflexibiliteit en -gemak. Om een revolutionaire klantervaring te bieden, kunnen de chats nu gemakkelijk worden omgezet in audio- of videogesprekken. Het is zowel tijdsefficiënt als klantvriendelijk, aangezien spraak de makkelijkste manier blijft om complexe problemen te bespreken. 

Meer over 3CX StartUP lees je hier.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie