Chocomel heeft zin in een samenwerking met HAK

Chocomel heeft zin in een samenwerking met HAK

Redactie Baaz

‘Hey HAK, zullen we samen choco-moes maken?’ Met die vraag van niemand minder dan internet-meme legend Hide the pain Harold (die eerder ook al te zien was in Chocomel’s ‘It’s al good! When life gives you Chocomel’ introductie campagne) laat Chocomel vandaag weten dat zij graag willen samenwerken met HAK. Vanuit een oer-iconisch HAK akkerlandschap, oppert Harold in een video op social media het idee om samen een choco-moes te maken met 0% suiker toegevoegd. De gedroomde combinatie van die nieuwe Chocomel 0% suiker toegevoegd en de HAK Appelmoes 0% zou dat zomaar een nieuwe Hollandse klassieker kunnen worden. En zo niet? All good! Het plezier zit ’m in het proberen. HAK lijkt aan zet.

Chocomel 0% suiker toegevoegd

De aanleiding die Chocomel heeft om tot deze samenwerking op te roepen is op zichzelf staand al reden voor een feestje. Want met een vernieuwd recept viert Chocomel deze maand de herlancering van Chocomel 0% suiker toegevoegd. Een vernieuwde ‘enige èchte’ met dezelfde heerlijke romige smaak, maar zonder toegevoegde suikers. Een ongekend lekkere variant die je smaakpapillen laat dansen zonder enige schuldgevoelens. Want ook zonder 0% toegevoegde suikers, is het gewoon 100% volle-bak-genieten!

Sanne Geurtjens, Brand Manager Chocomel, is opgetogen: “Omdat we zo trots zijn op onze verbeterde ‘nul procent suiker toegevoegd’ variant, die net zo lekker smaakt als de original, overviel ons het gevoel dat we dit flink aan de grote klok wilden hangen. En wel met het even oer-Hollandse en minstens zo iconische HAK. HAK heeft namelijk ook een 0% versie van een van hun hero’s: de Appelmoes. Als je er dan allebei in slaagt om een product zonder toegevoegde suiker zo heerlijk te laten smaken, voelt het gewoon als een heel goed idee om dat samen te delen, of in ons geval: te combineren! En die geweldige oproep van ‘onze’ Harold maakt zo’n samenwerking toch onweerstaanbaar?!?”

Chocomel is vanaf vandaag in afwachting van een reactie van HAK. HAK kan contact opnemen met Chocomel. De komende week moet uitwijzen of het tot een samenwerking komt.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie