Buurtkeukens lanceert Buurtkeukens Business

Buurtkeukens lanceert Buurtkeukens Business

Redactie Baaz
Nu er steeds meer aanvragen van bedrijven binnenkomen bij Buurtkeukens, is het tijd voor een shout-out richting werkend Nederland! Of het nu een lunch is, een bedrijfsfeest of evenement. Buurtkeukens Business zet met haar unieke service de leukste foodtrucksfeer neer op het werk.

Buurtkeukens gaat in business

Nu we langzaamaan weer vooruitkijken en de terugkeer naar kantoor lonkt, ziet Buurtkeukens de aanvragen vanuit het bedrijfsleven flink toenemen. Oprichter Jeroen Janssen: "Steeds meer bedrijven benaderen ons voor een foodtruck om medewerkers

te verrassen. Saamhorigheid, collega’s verbinden en iets ludieks organiseren voor hun collega’s worden als redenen genoemd." Vanuit een veilige situatie mensen verbinden met lekker eten is de oorsprong van het ontstaan van Buurtkeukens. Uniek is het boekingssysteem dat werkt in tijdslots, waardoor het nooit te druk is. Geen rijen en volledig coronaproof georganiseerd. Buurtkeukens Business werkt op maat. Alle vormen van een foodtruck evenement zijn mogelijk. Een lunch betaald door de baas of op eigen rekening. Een foodtruckfestival voor jouw bedrijfsfeest. Alles kan!

Zo werkt het

  • Keuze uit een of meerdere van de 200 foodtrucks
  • Neem contact op met Buurtkeukens voor een voorstel op maat
  • Transparante factuur zonder verborgen kosten
  • Deelbare link mogelijk voor afhalen in tijdslots

Over de oprichters

Buurtkeukens is opgericht aan het begin van corona nadat Jeroen Janssen een foodtruck voor een avond naar zijn buurt haalde om een foodtruck-ondernemer aan de broodnodige omzet te helpen. Dit bleek ook een geweldige impuls voor de saamhorigheid in de buurt. Samen met Michel Elings en Thijs Zoon richtten ze het Buurtkeukens platform op.

Maandelijks boeken buurten en bedrijven tientallen foodtrucks. Nu de wereld weer opengaat hebben mensen behoefte aan gezelligheid. Jeroen: “Met een foodtruck via Buurtkeukens creëren we in een veilige situatie een festivalsfeertje met lekker eten en verbinden buurten en collega's met elkaar.”

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie