Business Club DAS: je bedrijf slimmer, sterker en beter

Business Club DAS: je bedrijf slimmer, sterker en beter

Redactie Baaz

Voor veel ondernemers in het MKB is het runnen van een bedrijf naast uitdagend en leuk ook veeleisend en hectisch. Onverwachte situaties vormen een bron van onrust. Gaat die klant wel betalen? Wat moet ik allemaal opnemen in een arbeidscontract? Is dit een betrouwbare leverancier?

Slim ondernemen betekent besluiten nemen en tegelijk het speelveld goed overzien. Wat moet ik doen? Hoe moet ik het doen? Kan het? Of kan het niet? Daarvoor wil je graag terugvallen op snelle hulp van praktische specialisten. Dat biedt Business Club DAS.

Uitgebreide bedrijfsanalyse

Je lidmaatschap start met een uitgebreide bedrijfsanalyse. Dit wordt uitgewerkt in een rapport waarin belangrijke juridische en debiteurenrisico’s in kaart zijn gebracht. Vervolgens stellen ze een verbeter- en onderhoudsprogramma voor je op. Dit helpt om stap voor stap te werken aan verbetering. Heb je onderweg vragen? Of dient zich een onverwachte situatie aan? Je kunt direct een beroep doen op een van de specialisten van DAS.

Betaalscan klantenbestand 

Bij de start van je abonnement kun je de Betaalscan Klantenbestand laten uitvoeren. Je hebt dan in één oogopslag zicht op je zakelijke betaalrisico’s.

Toegang tot bedrijfsinformatie

Elk jaar kun je in het abonnement vijf uitgebreide bedrijfsinformatierapporten opvragen. Erg handig voor inzicht in de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van specifieke klanten, prospects en leveranciers.

Deskundigheid van DAS in huis

Business Club DAS richt zich op je debiteuren- en juridische vraagstukken. Als lid van Business Club DAS krijg je alle mogelijke toegang tot expertise van DAS. Van een deskundig advies tot checklists en modeldocumenten met een instructie om stap voor stap te werken aan verbetering. Of gewoon door even te overleggen met een specialist.

Telefonische hulplijn

Je kunt dus gewoon bellen met een specialist. Dat kan voor allerlei vragen uit de dagelijkse praktijk. Of je nu een juridische vraag hebt of over debiteurenbeheer, voortaan is er voor jou een snelle hulplijn.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie