BPSolutions wint IBM Choice Award 2013: Top Mid Market Business Partner Europe

Redactie Baaz
BPSolutions, de IT solutions provider uit Driebergen, is uitgeroepen tot winnaar van de IBM Choice Award Top Mid Market Business Partner Europe.

Persbericht:

“Met IBM's Choice Awards 2013 worden Business Partners geëerd, die op excellente wijze hebben gepresteerd bij het leveren van op IBM-technologie gebaseerde oplossingen aan hun klanten”, aldus David J. Kay, Vice President IBM Business Partners & Mid Market Europe. “De Business Partners die geselecteerd zijn voor deze Award etaleren de normen en waarden van IBM in alle klantinteracties en realiseren gemeenschappelijke doelstellingen. Dit resulteert in voortreffelijke klantervaringen en belangrijke wederzijdse business resultaten. Ik wil de winnaars graag feliciteren en ze tevens hartelijk bedanken voor de kennis, kunde en toewijding die ze delen met hun klanten.”

“Enkele jaren geleden hebben we geconcludeerd dat de behoeften en prioriteiten van de Mid Market-ondernemingen vergelijkbaar zijn met die van de grote ondernemingen die BPSolutions al bediende”, zegt Algemeen Directeur Mark de Groot. “Onze kennis op het gebied van IBM-oplossingen samen met de uitgebreide technische kennis en ervaring, vormden de basis voor het uitbreiden van onze activiteiten in de richting van dit marktsegment waar nog een groot groeipotentieel is en waarbij we waarde kunnen toevoegen aan de activiteiten van onze nieuwe klanten”. De Groot vervolgt: “Wij beschouwen deze Award als een fantastische erkenning van ons concept om waarde te creëren ten behoeve van een ‘Smarter Planet’ en als waardering voor de uitstekende prestaties van onze medewerkers.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie