Bol.com helpt lokale startups met versnelde start in online ondernemen

Bol.com helpt lokale startups met versnelde start in online ondernemen

Redactie Baaz
Bol.com lanceert bol.com Briljantjes: een platform waar ondernemers met startups uit Nederland en België hun productinnovaties op kunnen pitchen en zo kans maken op extra investering van bol.com om hun onderneming snel te laten groeien. De ondernemers met de meest unieke, verrassende innovaties krijgen van bol.com de investering in een prominente positie op de website.

Extra ondersteuning ondernemers

De ondernemers worden daarnaast extra ondersteund in marketing, zodat het artikel goed opvalt bij de 9 miljoen klanten van bol.com. Ook voor de klanten van bol.com biedt bol.com Briljantjes uitkomst, want zij kunnen via de speciale winkelpagina bijzondere artikelen ontdekken die nog niet eerder op de Nederlandse en Belgische markt zijn verschenen.  

Winnaar ondernemers

Zodra een startup van een ondernemer als een van de winnaars is geselecteerd komt het artikel op de homepage van bol.com te staan. Daarbij worden ook advertenties ingezet om het artikel binnen de winkel extra onder de aandacht te brengen. De logistiek gaat via bol.com, zodat artikelen op voorraad in het bol.com-magazijn liggen en het zo altijd en dezelfde dag nog bij klanten geleverd kan worden. Afhankelijk van de startup worden de beste aanpak en middelen gekozen.

LEES OOK: Bol.com experimenteert met augmented reality

Reactie bol.com

Marco de Vries, verantwoordelijk voor ontwikkeling van Partnerservice en initiatiefnemer van bol.com: 'Briljantjes: Ook bol.com was 19 jaar geleden een startup en moest het hart van de consument veroveren. Het is fijn om nu ook zelf lokale startups te kunnen ondersteunen en ook voor onze klanten is bol.com Briljantjes leuk, omdat zij niet lang hoeven te speuren naar die ene ‘briljante’ nieuwe gadget. Bij dit initiatief wordt ieders specialisme benut en vullen productkennis van de startup en e-commercekennis en -ervaring van bol.com elkaar goed aan. Wij geloven sterk in deze manier van samenwerken via een netwerk.'

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie