Boekhoudsoftware Twinfield 'praat' met ABN Amro

Redactie Baaz
Het bij elkaar zoeken van losse bankafschriften en opsturen naar de accountant is verleden tijd voor ondernemers die gebruik maken van Twinfield-software en klant zijn bij ABN AMRO. Twinfield 'praat' nu rechtstreeks met deze bank.

Middels de directe koppeling tussen Twinfield online boekhouden en de ABN AMRO bank worden alle bankafschriften van de ondernemers vanaf nu automatisch verwerkt . ‘Je kan je wel voorstellen hoeveel tijdswinst dit voor de ondernemer oplevert’, aldus Job Lammers, Product Manager van Twinfield.

Waar voorheen ieder bankafschrift zorgvuldig werd opgeborgen voor de boekhouding worden ABN AMRO afschriften nu direct online ingelezen in de boekhouding. Dit biedt dubbel voordeel voor de ondernemer aldus Lammers. ‘Niet alleen efficiëntievoordeel, maar er is ook meer tijd voor coaching en financieel advies. Juist in tijden van economische tegenspoed zijn economische adviezen van je accountant namelijk onmisbaar.’

Facturen

Ook facturen kun je automatisch online laten verwerken. Je hoeft facturen niet meer te verzamelen en op te sturen, maar direct online opstellen en in de administratie laten verwerken. Voor dit facturatie-abonnement voor ondernemers geldt nu een speciale overstapregeling.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie