Boek schrijven? Schakel het ‘Dream Team’ in
Hulp bij het maken van je boek

Boek schrijven? Schakel het ‘Dream Team’ in

Redactie Baaz

Blurb, het onafhankelijke uitgeefplatform, introduceert Dream Team. Het is een online marktplaats van creatieve professionals in tekst schrijven, illustreren, boek design en ghostwriting. Iedereen die een boek maakt, kan een beroep op deze professionals doen.

Iemand die een boek aan het maken is, kan terecht bij het Dream Team voor advies en hulp bij het ontwikkelen en het uitgeven van een boek. Ook is er de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het maken van een tijdschrift. Dankzij dit aanbod kan de kwaliteit van boeken en tijdschriften verder worden opgeschroefd, zo vindt Blurb. Hierdoor kunnen auteurs een hogere verkoopprijs vragen voor hun boek en daarmee meer inkomsten genereren.

Experts

Dream Team is onderdeel van Blurb. In contact komen met de experts is gratis. Het team bestaat uit vijftig experts van over de hele wereld die meestal over verschillende expertises beschikken. Op dit moment zijn er nog alleen experts beschikbaar voor ondersteuning in het Engels, Frans en Nederlands.

Hoe werkt het?

Geïnteresseerden geven een korte beschrijving van het project en vragen via Blurb om hulp of advies. Blurb stuurt deze verzoeken automatisch door naar de leden van Dream Team. Vanaf dat moment verloopt alle communicatie direct tussen de expert en de auteur of het bedrijf. De partijen stemmen vervolgens onderling de voorwaarden of tarieven met elkaar af.

Niet alleen auteurs

De online marktplaats is niet alleen bedoeld voor auteurs die hun boek willen verkopen, maar ook voor de zakelijke doelgroep. Wil je een tijdschrift, boek of ebook voor business development, fondsenwerving, reclame en promotie maken, dan kunnen ze je ook helpen met het uitgeven daarvan.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie