BMW communiceert prijzen Gran Coupé

BMW communiceert prijzen Gran Coupé

Redactie Baaz

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé is het derde model in het gamma van de BMW 8 Serie en heeft een geheel eigen karakter. De auto staat vanaf 2 november 2019 bij de dealer en nu zijn ook de prijzen bekend.

Vanafprijzen Gran Coupé

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé is het derde model in het gamma van de BMW 8 Serie en heeft een geheel eigen karakter. De sportieve prestaties van deze vierdeurs sportauto passen perfect bij het verder verbeterde dagelijkse gebruiksgemak en het talent om comfortabel en snel grote afstanden te overbruggen. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé staat bij de dealer met onderstaande vanafprijzen.
 

  • BMW 840i: € 111.908,-
  • BMW 840i xDrive: € 119.286,-
  • BMW M850i xDrive: € 170.712,-
  • BMW 840d xDrive: € 125.762,-

Tweedeurs sportauto

De BMW 8 Serie Gran Coupé is het enige model in het segment dat is afgeleid van een tweedeurs sportauto. De BMW 8 Serie Gran Coupé is tegelijk met de BMW 8 Serie Coupé en de BMW M8 GTE – een endurance raceauto - ontwikkeld. De carrosseriestructuur, aandrijflijn en het onderstel zijn nadrukkelijk afgestemd op het leveren van maximale prestaties. Laag zwaartepunt, gelijke gewichtsverdeling voor en achter, lichtgewichtconstructie met gebruik van aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkt plastic (CFRP), aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie.

LEES OOK: Dit kost de nieuwe BMW 1-serie

Design Gran Coupé

Onderscheidend design, opvallend uiterlijk met de gloednieuwe designtaal van BMW met trefzekere lijnen en uitgestrekte oppervlakken. Kenmerkende proporties, wielbasis 201 mm langer dan die van de BMW 8 Serie Coupé. Elegant vloeiende daklijn loopt over in de achterzijde; dynamisch langgerekt silhouet. Krachtig gevormde schouderlijn bij de C-stijlen, extreem grote spoorbreedte en onderscheidende vormgeving van de achterzijde, die de breedte accentueert en daarmee ook het sportieve karakter van de BMW 8 Serie Gran Coupé.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie