Big Data Expo 2019: schrijf je in

Jordi Smit
Big data: we ontkomen er in inmiddels niet meer aan. Het geeft inzichten in het verleden, heden en bovenal toekomst, wat een positief effect kan hebben op je bedrijf. Maar welke data is voor jouw bedrijf écht belangrijk? Big Data Expo helpt je deze vraag te beantwoorden.

Big Data Expo 2019

Big Data Expo is het platform waar mensen en kennis rondom het thema big data elkaar ontmoeten. Het tweedaagse evenement wordt gehouden om specialisten uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus samen te laten komen. Tijdens het evenement krijg je de kans in contact te komen met exposanten en sprekers om zo naar oplossingen te zoeken om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken.

Waarom bezoeken?

Waarom je naar Big Data Expo zou gaan? Het is onder meer hét grootste evenement waar bedrijven en instellingen hun producten en diensten van big data aan de wereld tonen. Big Data Expo geeft je daarom een unieke kans om met deze organisaties en deskundigen kennis te maken en de opgedane kennis toe te passen in je eigen organisatie.

Sprekers Big Data Expo

De sprekers op de Expo zijn zeer divers te noemen. Namen lopen uiteen van Bas van der Linden (Mathware CTO bij Sioux Technologies) tot Bert Vegter (CEO & Founder van Colbert Databases BV.), van Freek Bomhof (senior Consultant bij TNO) tot Henk-Frits Verkerk (directeur Sports Alliance) en van Jack van Wijk (Hoogleraar bij de Technische Universiteit Eindhoven) tot aan Micha Schmeink (big data architect bij VGZ). Allemaal specialisten in hun eigen vakgebied.

Deelnemen? Meldt je dan nu aan op de website.

Datum: 18 & 19 september 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Kosten: Gratis

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi