Bedrijfshelden lanceert de Soshelp app voor directe hulp bij een calamiteit
Soshelp app

Bedrijfshelden lanceert de Soshelp app voor directe hulp bij een calamiteit

Redactie Baaz

Revolutionaire Soshelp app: Bedrijfshelden zet nieuwe standaard voor veiligheid op de werkvloer

Bedrijfshelden lanceert revolutionaire Soshelp app

Bedrijfshelden, een Nederlands technologiebedrijf dat zich inzet voor de veiligheid op de werkvloer, heeft zojuist de lancering aangekondigd van hun nieuwste innovatie: de Soshelp app. Deze nieuwe applicatie maakt het mogelijk dat medewerkers van bedrijven direct hulp kunnen krijgen van BHVers bij een calamiteit. Dit is een revolutionaire mogelijkheid die ervoor zorgt dat bedrijven hun veiligheid verder kunnen verbeteren en hun medewerkers met meer zekerheid aan het werk kunnen laten gaan.

De Soshelp app stelt bedrijven in staat om direct hulp te krijgen van plaatselijke BHVers, die in geval van nood snel ter plaatse kunnen zijn. Dit is vooral waardevol in situaties waarin de tijd een belangrijke factor is en directe hulp van een BHV'er kan het verschil maken tussen leven en dood. Uniek is dat medewerkers hulp kunnen krijgen via een videoverbinding, waardoor de BHV'er op afstand kan zien wat er aan de hand is en zo gerichte hulp kan bieden.

De nieuwe stap van Bedrijfshelden in het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer

De Soshelp app is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en is daarom zeer intuïtief in het gebruik. De app is geschikt voor alle medewerkers van een bedrijf en kan eenvoudig worden gedownload. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android en werkt op alle moderne apparaten met een internetverbinding.

Volgens de woordvoerder van Bedrijfshelden, Frank van den Wildenberg, is de Soshelp app een belangrijke stap vooruit in het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer. "Bedrijfshelden is altijd op zoek naar innovatieve manieren om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Met de lancering van de Soshelp app hebben we weer een belangrijke stap gezet om dit te bereiken. We zijn erg trots op deze nieuwe app en zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke bijdrage zal leveren aan bedrijven die zich inzetten voor de veiligheid van hun medewerkers."

Bedrijfshelden: Uw partner in het verhogen van veiligheid op de werkvloer

Bedrijfshelden is een Nederlandse onderneming die zich sinds 2010 inzet voor het verhogen van de veiligheid op de werkvloer. Het bedrijf is actief in verschillende sectoren en biedt een breed scala aan producten en diensten aan om bedrijven te helpen hun veiligheid te verbeteren. Met de lancering van de Soshelp app zet het bedrijf weer een belangrijke stap in de goede richting en laat het zien waarom het een belangrijke speler is op het gebied van veiligheidsoplossingen voor bedrijven.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie