Bannerwise en Mediabookers slaan handen ineen
Bannerwise en Mediabookers slaan handen ineen

Bannerwise en Mediabookers slaan handen ineen

Redactie Baaz

De online bannertool Bannerwise en het gratis online mediaboekingsplatform Mediabookers hebben de handen ineen geslagen. Door deze samenwerking is online adverteren vanaf nu volledig selfservice geworden.

Totaaloplossing voor ondernemer

Tegenwoordig willen ondernemers zoveel mogelijk zelf doen. Daar spelen Bannerwise en Mediabookers slim op in door een totaaloplossing te bieden via de site van Mediabookers. 'Ondernemers willen een  totaaloplossing voor hun advertentiebehoefte. Dat bleek uit de vele vragen die wij de afgelopen maanden van ondernemers en mkb'ers hebben ontvangen', legt Joost Kortlever van Bannerwise uit. 'In de online display advertising-markt zijn er veel selfservice-platformen waar adverteerders zelf campagnes kunnen inboeken. Zo kan een ondernemer bijvoorbeeld al vanaf vijftig euro superlokaal adverteren, op premium websites zoals Telegraaf.nl en Nu.nl. Het budget van dergelijke kleine ondernemers is relatief beperkt en het probleem zit hem dan ook in de bannerproductie. Deze platformen hebben geen of zeer onprofessionele oplossing voor het maken van banners. Om dan ook nog honderden euro's voor een bannerset te betalen is voor de kleine ondernemers niet echt een optie.' Daarom heeft Bannerwise ervoor gezorgd dat iedere ondernemer, groot of klein, gemakkelijk zelf banners kan maken. En door de samenwerking met Mediabookers kunnen de ondernemers hun banners bijvoorbeeld meteen online inzetten.

Do It Yourself

Het was voor de heren van Bannerwise een logische stap om een samenwerking met Mediabookers aan te gaan. 'Beide partijen zijn innovatief en hebben dezelfde visie: (online) adverteren simpeler en efficiënter maken voor ondernemers. De trend van de laatste jaren is steeds meer "Do It Yourself (DIY)" en daar spelen we allebei op in. Door de samenwerking kun je alles snel en gemakkelijk doen. Je maakt in één template je banner op, kiest je budget en eventueel je locatie, en direct staat jouw uiting op de grootste nieuwssites van Nederland. Als gebruiker houd je tijdens en na de campagne realtime inzicht in de resultaten, dankzij ons gratis dashboard en integratie met Google Analytics. Een unieke combinatie. Op deze manier heb je geen bureau, campagnemanager, designer of developer nodig om zelf online (advertentie)campagnes te voeren.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie