TechGirl Anke Horstman

Baaz stelt voor: het vierde jurylid van de Nationale Flexplek Test

Redactie Baaz
Ook dit jaar wordt bepaald wat de beste flexplek is van Nederland. De vijf leden van de jury gaan op zoek en wij stellen deze juryleden aan je voor. Vandaag nummer vier: Anke Horstman.

AnkeAnke Horstman, 28 jaar oud, is woonachtig in Dedemsvaart en studeerde af aan de Hogeschool voor Journalistiek. Ze kwam al snel in de gadgetwereld terecht en besloot te bloggen onder de naam TechGirl. Nu - 5,5 jaar later - mag haar platform zich de grootste techblog voor vrouwen noemen. Niet omdat elke smartphone roze moet zijn, maar extra aandacht voor style en gemak, dat is er zeker. 

Wat is voor jou onmisbaar op een goede flexplek?
​'Internet! En dan het liefst ook lekker stabiel en met een goede up- en downloadtijd.'

Wat drink je tijdens het werken?
'Cappuccino en thee.'

Met de Nationale Flexplek Test wordt gekeken naar meetbare factoren die van een flexplek dé flexplek maken en zo wordt gezocht naar de beste locatie om écht productief te zijn? De vragen die onder meer worden gesteld zijn: hoe groot is de afstand tot het openbaar vervoer? Zijn er meetingrooms? Kan je er gasten ontvangen? Is een abonnement nodig om er te kunnen werken? Wat kost een kop koffie en hoe snel is de wifi?

Onafhankelijke jury het land in

​Vanaf 25 september gaat een onafhankelijke jury het land doorkruisen om zo veel mogelijk flexplekken uitproberen. Op donderdag 9 november wordt bekend gemaakt wat de beste flexplek van Nederland is. De grootste met de meeste vestigingen meteen de beste? Dat hoeft niet. Natuurlijk is het geweldig als je met je flexplek-abonnement op verschillende locaties terecht kan, maar in vrijwel iedere stad zijn er bijzondere locaties waar je prettig kunt werken. Daarom zijn er drie categorieën: beste nationale flexplek, beste lokale flexplek en beste horeca flexplek.

Zelfstandige professionals kunnen hun vaste flexplek nomineren en daarmee maken die locaties kans op een bezoek van onze jury. Je kunt je favoriete werkplek opgeven via de website www.nationaleflexplektest.nl

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie