Baaz stelt voor: het eerste jurylid van de Nationale Flexplek Test

Baaz stelt voor: het eerste jurylid van de Nationale Flexplek Test

Redactie Baaz

Ook dit jaar wordt bepaald wat de beste flexplek is van Nederland. De vijf leden van de jury gaan op zoek en wij stellen deze juryleden aan je voor. Vandaag de eerste: Jelle Drijver.

Als ondernemer is Jelle Drijver altijd op zoek naar nieuwe tools, app’s, extensies en slimme technieken om zijn werk gedaan te krijgen in zo min mogelijk tijd. Jelle wordt regelmatig geboekt als spreker over social media en online positionering. Met zijn bedrijf Peper in je Pand zet hij die kennis zelf in om kantoorunits te verhuren in diverse bedrijfsverzamelgebouwen. Zijn eigen kantoor zit in Utrecht maar hij gaat zo nu en dan bewust buiten de deur werken om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen. Leuk weetje: Jelle is de producent en presentator van de wekelijkse Frankwatching Podcast.

Jelle, wat is volgens jou onmisbaar op een goede flexplek?
'Goeie koffie, stroom, stabiel en snel internet.'

Wat drink je tijdens het werken?
'Goeie koffie en veel water.'

Met de Nationale Flexplek Test wordt gekeken naar meetbare factoren die van een flexplekflexplek maken en zo wordt gezocht naar de beste locatie om écht productief te zijn? De vragen die onder meer worden gesteld zijn: hoe groot is de afstand tot het openbaar vervoer? Zijn er meetingrooms? Kan je er gasten ontvangen? Is een abonnement nodig om er te kunnen werken? Wat kost een kop koffie en hoe snel is de wifi?

Onafhankelijke jury het land in

​Vanaf 25 september gaat een onafhankelijke jury het land doorkruisen om zo veel mogelijk flexplekken uitproberen. Op donderdag 9 november wordt bekend gemaakt wat de beste flexplek van Nederland is. De grootste met de meeste vestigingen meteen de beste? Dat hoeft niet. Natuurlijk is het geweldig als je met je flexplek-abonnement op verschillende locaties terecht kan, maar in vrijwel iedere stad zijn er bijzondere locaties waar je prettig kunt werken. Daarom zijn er drie categorieën: beste nationale flexplek, beste lokale flexplek en beste horeca flexplek.

Zelfstandige professionals kunnen hun vaste flexplek nomineren en daarmee maken die locaties kans op een bezoek van onze jury. Je kunt je favoriete werkplek opgeven via de website www.nationaleflexplektest.nl
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie