Baaz en Erasmus Collegereeks gaan samenwerken

Baaz en Erasmus Collegereeks gaan samenwerken

Redactie Baaz
De kersverse samenwerking tussen levert zowel Baaz-lezers als collegebezoekers veel voordeel op.

Om je op de hoogte te houden van leuke en leerzame evenementen struinen wij regelmatig diverse bijeenkomsten af. De Erasmus Collegereeks is een van die bijeenkomsten die je als ondernemer inspireert, bijspijkert en je de mogelijkheid geeft tot netwerken.

Sinds de ontmoeting in 2011 zijn Erasmus Collegereeks en Baaz het gesprek aangegaan. Het resultaat: een samenwerking waar zowel Baaz-lezers als collegebezoekers veel voordeel van hebben.

HOPE

De Erasmus Collegereeks is op initiatief van HOPE in het leven geroepen om jou als ondernemer te helpen met de groeiambities van je bedrijf. Na een succesvolle eerste reeks begint in februari 2012 de tweede reeks van vijf colleges. Tijdens deze lesuren in de Rotterdamse Erasmus Universiteit, brengen wetenschappers en topondernemers je op de hoogte van de meest recente academische inzichten die eenvoudig vertaald kunnen worden naar je dagelijkse werkzaamheden en ambities. Van Marcel Broersma (directeur Peak Value) tot Jan Peter Balkenende, HOPE trekt een blik deskundigen open om de colleges te verzorgen.

Wat ga je zien?

Tijdens de tweede reeks colleges zal Baaz spreken met de gastdocenten. Op de website en in Baaz Magazine zullen we je met interviews en artikelen verslag doen van de bijeenkomsten. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van al het nieuws over de Erasmus Collegereeks. Staat er iets leuks te gebeuren in de collegebanken? Dan ben jij de eerste die het weet.

Gratis Baaz Magazine

De kersverse samenwerking tussen Erasmus Collegereeks en Baaz biedt ook de collegebezoeker voordeel. Alle deelnemers die zich inschrijven voor de reeks, kunnen zich vanaf nu gratis abonneren op Baaz Magazine. Een mooi aanbod, want met dit magazine blijf je niet alleen op de hoogte van de ontwikkelingen van je collega-ondernemers, het staat ook nog eens bomvol inspirerende artikelen, interviews en praktische tips.


 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie