Baaz 3.2012 is uit!
Baaz 3.2012: Bordevol ondernemerstips en -inspiratie

Baaz 3.2012 is uit!

Redactie Baaz

De nazomer is aangebroken en dat betekent dat het hoogste tijd is voor weer een nieuwe Baaz Magazine. Maar goed ook, want er valt weer een hoop te vertellen op ondernemersgebied. Net als alle edities is ook dit derde nummer weer helemaal gratis.

We hebben deze zomer niet stilgezeten, maar onze redacteuren op pad gestuurd om poolshoogte te nemen bij interessante ondernemingen en ondernemers. De Coffee Company bijvoorbeeld, opgericht door Dick de Kock en door diezelfde oprichter onlangs verkocht aan DE Masterblenders 1753. Kan Dick de identiteit van de kleinschalige koffieketen nog waarborgen?

Ook gingen we aan tafel met de absolute topondernemer en dus Eindbaaz van deze editie Mari de Kort. Noodgedwongen verkocht hij Nederlands grootste kappersketen BrainWash aan zijn privé-investeerder. Dat vraagt om een goed gesprek.

Special: Groen!

Ben jij een duurzame ondernemer of wil je dat graag worden? Dan is de special van deze editie wat voor jou. Over het onderwerp 'groen ondernemen' gaan wij in gesprek met verschillende experts die alles weten over mvo en ervaringen en tips met je delen.

Reviews 

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook weer de nodige producten en diensten onder de loep genomen. Deze editie is dat de Opel Ampera. Is elektrisch rijden met een benzinemotor een goede oplossing?

Terwijl we op de snelweg naar een antwoord zochten, ontvingen we op de redactie pakketjes met allerhande merchandising-spullen. Speciaal laten maken voor de ultieme merchandise test. Want waar scoor je als bedrijf nu de grootste naamsbekendheid mee?

Je leest het allemaal in de nieuwe Baaz waar we verder aandacht schenken aan onder meer e-invoicing, ondernemen in Duitsland, mediale roofridders, de Bijlesacademie en Jong Ondernemen.

Gratis Baaz ontvangen

Als ondernemer ontvang je Baaz Magazine gratis. Dat doe je door je hier aan te melden. Je krijgt dan viermaal per jaar Baaz Magazine. Zonder kleine lettertjes, zonder addertjes.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie