Baaz 2010.4: Doe je administratie online

Redactie Baaz
Het laatste nummer alweer van dit jaar.

Veel te lezen in dit laatste nummer. We beginnen met een onderwerp waar iedereen het over heeft: sociale media. Dat is natuurlijk heel leuk om je avonduurtjes mee te vullen, maar wat kun je er als ondernemer eigenlijk mee? Creative director Herbert van Hoogdalen geeft zijn visie, volgens hem biedt het web eindeloos veel mogelijkheden. Weten wat je moet doen als beginnende Twitteraar? Twittertrainer Carlijn Postma legt het je uit.

Administratienachtmerries

Administratie doen is een crime, vooral voor de ondernemer die niet helemaal vlekkeloos georganiseerd is. Facturen en bonnetjes inkloppen is een tijdrovend en tomeloos irritant werk. Wij gaven dit nummer aan vijf aanbieders van boekhoudsoftware de kans om hun online-oplossing te pitchen.

Tabs en apps

Helemaal geïntegreerd in het online zakendoen is een goede tab en een mooie verzameling zakelijke apps natuurlijk onmisbaar. Wij zetten een aantal digitale plankjes voor je op een rijtje en zochten de leukste en beste apps voor je uit.

Op de fiets met Vanmoof

In mei 2009 lanceerde het Nederlandse fietsenmerk Vanmoof zijn allereerste aluminium stadsfiets. Amper anderhalf jaar later is een echte 'Vanmoof' verkrijgbaar op 250 verkooppunten in 26 landen. Een onverwacht succes, of toch niet? Wij spraken erover met Jasmijn Rijcken van Vanmoof.

Mobiele grootmacht Vodafone

Vodafone is duidelijk over zijn visie. Het bedrijf wil 'klanten in staat stellen hun leef- en werkritme te optimaliseren met onnovatieve communicatie-oplossingen.' Een verrassend simpele visie voor een bedrijf dat wereldwijd hoog aangeschreven staat dankzij snel en betrouwbaar telefoon- en dataverkeer. Baaz vroeg Vodafone's marketingmanager MKB Joost Vossen om opheldering.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie