Baaz 1.2024 - Duurzaamheid

Baaz 1.2024 - Duurzaamheid

Redactie Baaz

Onze Eindbaaz Michel Kappen, CEO van Scotch Whisky Investments, deelt hoe zijn unieke aanpak van beleggen in Schotse whisky het speelveld voor investeerders heeft veranderd.

Deze uitgave verkent ook de dringende behoeften en strategieën in duurzaam ondernemen, van zero-emissiezones tot aan de geavanceerde inspanningen tegen voedselverspilling door Geertje Zeegers van Too Good To Go. We duiken in de impact van deze initiatieven op zowel het milieu als op lokale gemeenschappen.

Lees over mediastrateeg Marike Timmermans en hoe zij je kan helpen om je zichtbaarheid als ondernemer of brancheorganisatie te vergroten. Leer van Sonsoles Alonso, die haar carrière als concertpianist transformeerde naar het bouwen van high-performance teams, en ontdek de waardevolle lessen die ze onderweg heeft opgedaan. Dit illustreert de kracht van overdraagbare vaardigheden en het belang van aanpassingsvermogen in de hedendaagse zakenwereld. We kijken ook naar wat crowdfunding is en waar je bedrijven kunt vinden om in te investeren. Daarnaast hebben we een overzicht samengesteld van carrièreveranderingen binnen bedrijven, gericht op CEO's en personen die onlangs zijn gestart in een nieuwe functie.

We onderzoeken de snelle ontwikkelingen in technologie en hoe deze de toekomst van duurzaam ondernemen beïnvloeden. Van de nieuwste trends in AI en de ethische verzameling van data tot de transformatie van traditionele sectoren zoals boekhouding door Jortt, elk onderwerp biedt diepgaande inzichten en praktische toepassingen.

Work & Lifestyle

Voor de lifestyle-enthousiasten bieden we een gids voor duurzaam reizen en een kijk op hoe startups zoals BOAS de markt voor tweedehands kleding herdefiniëren. Dit alles gekoppeld aan een duurzame en efficiënte bedrijfsvoering. Ook lees je het verhaal van Klepper & Klepper, het duurzaamste drop ter wereld. We hebben zoals altijd ook weer een mooie lijst met boeken en podcasts voor je uitgezocht.

Reviews en vooraanstaande producten

Op het gebied van productreviews belichten we enkele van de meest essentiële technologische ontwikkelingen en producten van 2024. Van de nieuwste gadgets zoals de Meta Quest 3 tot de Dell Pro WL5024 Headset, deze sectie is cruciaal voor iedereen die technologisch up-to-date wil blijven.

Direct lezen?

 

Bestel hier Baaz 1.2024 (DIGITALE EDITIE)

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie