Baaz #100: Microsoft Surface Pro 7+

Baaz #100: Microsoft Surface Pro 7+

Redactie Baaz

Microsoft presenteerde onlangs de nieuwe Surface Pro 7+, een ultralichte 2-in-1 voor het bedrijfsleven. Inclusief LTE Advanced-connectiveit, snellere prestaties en verbeterde batterijduur. Bij uitstek geschikt voor de nieuwe behoeften van moderne professionals - en daarmee een Baaz #100 waard.

  • Het device is twee keer sneller dan voorheen en voorzien van de nieuwste 11e generatie Intel® Core™-processors, met opties tot 32 GB RAM en 1 TB aan opslagruimte.
     
  • Surface Pro 7+ wordt geleverd met optionele LTE Advanced-connectiviteit. Met LTE-connectiviteit hoef je niet langer te vertrouwen op een (onveilige) openbare Wi-Fi-verbinding of hotspot als je onderweg bent. Het model met Wi-Fi-configuratie is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 1.029. De adviesprijs voor een LTE Advanced-configuratie bedraagt € 1.329.
     
  • De Surface Pro 7+ is uitgerust met een verbeterde batterijduur en is gemaakt om een hele dag buitenshuis te werken. Het device heeft een batterijduur van 15 uur en is dankzij Fast Charging binnen een uur tot 80 procent opgeladen.
     
  • De 2-in-1 Surface Pro 7+ is ultralicht en veelzijdig. Makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Hoewel het device slechts 0,7 kilogram weegt, zijn alle zakelijke programma's en applicaties uitstekend te draaien.
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie