B-One for business

B-One for business

Redactie Baaz

Kwalitatieve krachttraining bij dé personal training studio van Amsterdam. Ook als ultieme secundaire arbeidsvoorwaarde.

 

Voor ondernemers en hun teams

Meer kracht en een sterker lichaam leveren meer productiviteit, meer focus en minder uitval op. Veel ondernemers trainen al 1-op-1 bij B-One, nu is het ook mogelijk om small group training voor bedrijventeams te boeken.

Krachttraining is dé weg naar gezonde, fitte collega’s die bruisen van energie én ideeën. Die meer focus hebben. B-One is gespecialiseerd in het creëren van een bewuste, gezonde leefstijl. Naast personal en small group training zijn de professionals van B-One gespecialiseerd in voedings- en leefstijladvies. Ze helpen cliënten door middel van een persoonlijke benadering om de beste training te vinden en om een duurzame switch te maken naar een gezond leven dat wél vol te houden is. Dankzij het directe contact en de band die ontstaat tijdens de trainingssessies en daarbuiten, weten de trainers hun sporters te inspireren en motiveren. Valkuilen worden herkend en het doel is om samen een oplossing te vinden.

Small group training

Naast personal training is B-One flexibel voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame vorm van teambuilding. Tijdens, voor- of na office hours. Op een van de drie locaties in Amsterdam. Of voor optimale efficiëntie: in-company. De small group sessies (max. 4 personen) zijn vergelijkbaar met de personal training als het gaat om de finesses in uitvoering en techniek. Iedere sporter leert de oefeningen perfect uit te voeren – alleen dan blijf je blessurevrij en haal je daadwerkelijk resultaat! Verder wordt de training als een circuit uitgevoerd, met zo nodig kleine aanpassingen om de persoonlijke doelen te behalen. Indien gewenst komt de B-One trainer zelfs naar het bedrijf toe voor de training.

B-One de energieleverancier

Waar sporten meestal energie kóst, en je na een training de rest van de dag moet bijkomen, worden trainingsschema’s bij B-One zo samengesteld dat je na de training juist fris en fit aan het werk gaat, met een ‘leeg’ hoofd en een geactiveerd, maar niet uitgeput lichaam.

Flexibiliteit

In overleg met de trainer worden er twee of meer vaste momenten in de week besproken. Die dan weer flexibel te veranderen zijn bij onverwachte afspraken of deadlines. Want ook als jouw eigen trainer niet beschikbaar is, kan je rekenen op een B-One trainer die jouw persoonlijke B-One programma feilloos overneemt. Met drie locaties in Amsterdam is er altijd wel een plek vrij die het beste uitkomt. Of, bij erg drukke tijden, komt de trainer naar je toe. Dankzij het B-One concept kan je gerust switchen tussen locaties zonder dat het je training inhoudelijk verandert. Flexibel en relaxed, eigenaar Bas van Beest weet als geen ander hoe het leven van een ondernemer onvoorspelbaar kan zijn.

Training – van intake naar routine

Alles begint met de intake en bewegingsanalyse – is er een disbalans, mobiliteitsbeperking? Zijn er gezondheidsklachten, blessures? Wat zijn de doelen, en hoe gaan we die samen bereiken? Met een PT-programma op maat of met PT plús voedingsadvies, ook voor de Small Group Training. Op basis van de intake bepaalt het team samen met de cliënt wat nodig en haalbaar is. Minstens tweemaal per week één uur trainen. Of meer. Door ook voeding en leefstijl onder de loep te nemen zijn de resultaten nog beter te sturen en haalbaar.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie