AutoScout24 lanceert Financial Lease aanbod

AutoScout24 lanceert Financial Lease aanbod

Redactie Baaz

Volgens cijfers van het CBS zijn er momenteel 2,3 miljoen bedrijven actief in ons land en dat aantal groeit. Ook het aantal zzp’ers groeit gestaag door. Om die reden heeft AutoScout24, het Europese online autoplatform voor nieuwe en tweedehandsauto’s, zijn aanbod uitgebreid met Financial Lease. Een financieringsvorm die ondernemers de mogelijkheid biedt een auto te kopen tegen gunstige tarieven, zonder dat dit direct een grote investering vereist. AutoScout24 biedt de dienst aan met drie partners met een aanbod van meer dan 84.000 auto's. 

Aangesloten partners en populaire modellen  

Voor de introductie van Financial Lease op het online platform van AutoScout24 bundelt het bedrijf de krachten met partners als OnlineLease.nl, De Auto Financier en Lease.auto. Ondernemers met een KvK-registratie kunnen via het Financial Lease-aanbod van AutoScout24 gericht zoeken naar auto's binnen een bepaalde prijsklasse of naar specifieke merken of modellen. Zodra er een keuze is gemaakt, kan de ondernemer via AutoScout24 in contact komen met de aanbieder op het platform om het leasecontract af te ronden. 

De populairste merken en modellen voor Financial Lease op het platform zijn: 

Dorianne Richelle, Country Manager AutoScout24 Nederland: “Door Financial Lease aan te bieden, helpen we ondernemers en zelfstandige professionals om een auto te vinden die past bij zowel hun individuele als professionele behoeften, zoals bedrijfswagens. Het geeft ondernemers de kans hun bedrijf verder te ontwikkelen, zonder dat er direct een grote investering mee gemoeid is. Het ondernemersklimaat behouden en stimuleren is belangrijk voor Nederland. Als AutoScout24 werken we ook veel samen met ondernemers, dus steunen we ze graag. Samen met onze partners blijven we ons platform innoveren en uitbreiden, en deze nieuwe dienst draagt bij aan die missie.” 

Wat is Financial Lease? 

Financial Lease is een financieringsvorm, speciaal ontworpen voor ondernemers, om de kosten van een voertuig te spreiden over een bepaalde periode. Je betaalt dan een vast maandbedrag zodat je niet in een keer een grote investering hoeft te doen, terwijl je wel direct economisch eigenaar van de auto bent. Gedurende deze periode profiteert hij of zij van verschillende fiscale voordelen, zoals afschrijving, investeringsaftrek en BTW-teruggave en als de auto is afbetaald ben je 100% eigenaar van de auto. Financial Lease is mogelijk voor zowel nieuwe auto’s als occasions, zolang je de auto maar koopt bij een autobedrijf en niet bij een particulier. 

Bekijk de website van AutoScout24 voor meer informatie over Financial Lease of het aanbod.  

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie