Aston Martin Vantage: dé ultieme beleving

Jordi Smit
De nieuwe Aston Martin Vantage is dé ultieme sportauto die tot het maximum presteert. Beleving staat bij de nieuwe uitvoering voorop, een huzarenstukje van het merk.

Aston Martin Vantage: beleving voorop

De Aston Martin Vantage biedt een achtcilinder motor met een ongelooflijke hoge kwaliteit die het in zich heeft. Het biedt de auto het extraatje dat de auto uniek maakt. Ook hierbij staat de beleving voorop. Wanneer je eenmaal een ritje hebt gemaakt in de sportwagen, wil je als rijder niets anders meer.

Interieur Aston Martin Vantage

Het interieur van de Aston Martin Vantage past volledig in de huidige tijd. De sportwagen biedt heerlijke stoelen die de rijder het gevoel geven dat hij op een circuit rijdt. Bovendien geeft Aston Martin je nog drie extra instellingen: Sport, Sport Plus en Track. Hiermee kan je verschillende dingen van de auto instellen.

LEES OOK: Mercedes-Benz CLA ook in AMG 35-uitvoering

DBS GT Zagato

Aston Martin introduceerde afgelopen maand nog de DBS GT Zagato. De auto is een feestnummer op het 100 jarig bestaan van het Italiaanse bedrijf. De auto is het tweede deel van de DBZ Centenary Collection, de wijze van Aston Martin om 100 jaar Zagato te vieren. Het eerste deel was al aangekondigd met de DB4 GT Zagato.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi