Apps om beter te presteren
Apps voor een betere werk prestatie

Apps om beter te presteren

Redactie Baaz

Tegenwoordig zijn er tal van handige mobiele apps en websites beschikbaar die je kunnen helpen om beter te presteren op het werk. Het gebruik van deze tools heeft niet alleen een positieve invloed op de financiële resultaten van het bedrijf, maar versterkt ook je eigen moraal en motivatie om harder te werken.

Tegenwoordig zijn er veel handige mobiele apps en websites beschikbaar die jou kunnen helpen om beter te presteren op het werk. Als jij beter presteert, heeft dit niet alleen een positieve invloed op de financiële resultaten van het bedrijf, maar het zal ook jouw eigen moraal versterken en jou motiveren om harder te werken. Het zal ook het vertrouwen tussen jou en het management verbeteren en het aantal mensen dat het bedrijf verlaat verminderen. De meeste van deze apps kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in het systeem dat je al gebruikt, ze zijn niet duur en makkelijk te gebruiken. Toch kan het ook verstandig zijn om een app ontwikkelaar in te schakelen om een applicatie te ontwikkelen die echt specifiek voor jouw bedrijf is gemaakt. Er zijn dan geen vertragingen in de communicatie met jouw collega's, want je kunt real-time samenwerking mogelijk maken, zelfs als jullie op verschillende locaties werken.

Asana

Asana is een populaire projectmanagement tool met uitgebreide functies waarmee je grote en complexe projecten succesvol kunt beheren. Je kunt deadlines halen, doelen en budgetten bijhouden, en problemen op het gebied van projectmanagement aanpakken. Met Asana kun je taken en projectelementen overzichtelijk organiseren en delen met teamleden, waarbij real-time updates ervoor zorgen dat iedereen altijd de meest recente versie ziet, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Het is een uitgebreide tool voor taakbeheer die samenwerking, communicatie en voortgangscontrole vergemakkelijkt, waardoor individuen en bedrijven complexe projecten in behapbare stappen kunnen opdelen.

HipChat

Met HipChat kun je chatten met jouw collega's terwijl je in een team werkt. Je kunt ook bestanden delen, videochatten en zelfs schermen delen. Je kunt gelijktijdig met meerdere teamleden chatten en er wordt een chatgeschiedenis gegenereerd die alle conversaties bijhoudt. Het is echt nuttig voor samenwerking. Er zijn nog meerdere van deze tools, maar deze is erg populair

RescueTime 

RescueTime is een handige app waarmee je productiviteit kan meten. Je kunt er eenvoudig je tijd mee beheren. Het houdt bij hoeveel tijd je op je computer doorbrengt en berekent zo het aantal werkuren dat je maakt. Deze app kan zien welke websites je bezoekt, welke programma's je gebruikt en welke vensters er actief zijn. Ook meet het hoeveel telefoontjes je pleegt, hoeveel vergaderingen je hebt en hoeveel pauzes je neemt tussen je taken door. RescueTime is geschikt voor allerlei soorten werk en geeft je een overzicht van je activiteiten. Het toont ook grafieken zodat je kunt zien hoe productief je bent, zowel individueel als in groepsverband. Verder heeft het handige functies zoals herinneringen op het scherm en de mogelijkheid om websites te blokkeren, zodat je je beter kunt concentreren op je taken.

Waarom zelf een app ontwikkelen?

Het gebruik van bestaande mobiele apps en websites kan zeker helpen om beter te presteren op het werk. Deze tools kunnen de efficiëntie verhogen, de communicatie verbeteren en de productiviteit stimuleren. Het ontwikkelen van een app specifiek voor jouw bedrijf kan nog meer voordelen bieden. Door een app op maat te laten maken, kun je realtime samenwerking mogelijk maken, zelfs als jouw teamleden op verschillende locaties werken. Bovendien kan een aangepaste app naadloos worden geïntegreerd met de systemen die je al gebruikt, waardoor een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving ontstaat. Dus, als je ernaar streeft om de prestaties op de werkvloer te verbeteren, kan het ontwikkelen van een eigen app een waardevolle investering zijn.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie