AppMachine gaat live, laat je gemakkelijk apps in elkaar klikken
AppMachine: bouw je eigen app

AppMachine gaat live, laat je gemakkelijk apps in elkaar klikken

Redactie Baaz

Via AppMachine kan iedereen een eigen app bouwen. Programmeerkennis is niet nodig, met een idee en een paar muisklikken heb je in een handomdraai je eigen mobiele app.

De Mobiele branche is een van de snelst stijgende sectoren ter wereld. Het hebben van een app voor iOS of Android is daarom ook zeer aantrekkelijk. Was het programmeren en uitbrengen vaneen app voorheen voorbehouden aan experts op genoemde gebieden, met AppMachine is dat verleden tijd.

Met software wat makkelijk in gebruik is kun je snel van idee tot functionele app komen in enkele muisklikken. De software kom in drie versies:

  • Gorgeous, een ‘drag and drop’-app waarvan het ontwerp voor een groot deel aanpasbaar is; 
  • Designer, de versie waarin je als ontwerper tot op de pixel nauwkeurig je eigen ontwerp kunt maken;
  • Developer, een geavanceerde app waarmee je de code van de app naar smaak kunt aanpassen.

Ben je geïnteresseerd in je eigen app? Maak dan een account aan opwww.appmachine.com

Via een meegeleverde app previewer kun je de app zien ontstaan op je mobiele telefoon terwijl je de app bouwt. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan en weet precies wat je app kan en hoe deze er in het echt uit komt te zien.

Het maken van een app met AppMachine is gratis. Pas wanneer je je app indient in een van de app stores betaal je voor de app die je hebt gemaakt. Ga voor meer informatie naar www.appmachine.com

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie