AppGarage: het programma
AppGarage: het programma

AppGarage: het programma

Redactie Baaz

Het programma van AppGarage is voor een groot deel bekend. Vandaag lees je wat je kunt verwachten.

Goed ontworpen apps kunnen leiden tot meer sales, betere marketing, hogere klantloyaliteit en de verbetering van bedrijfsprocessen. Op AppGarage krijg je inzicht in hoe je deze apps succesvol in kunt zetten zodat je slim in kunt spelen op de nieuwste trends en mogelijkheden. Hiermee ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Maar wat kun je eigenlijk verwachten tijdens het congres? Verschillende interessante sprekers van belangrijke spelers in de markt zijn aanwezig om je helemaal bij te praten, maar het is natuurlijk altijd handig om precies te weten waar je op welk moment moet zijn.

Het programma ziet er op dit moment als volgt uit:

09:00 Ontvangst met informatiemarkt

10:00 Mobiele apparaten anno 2014
Door de opkomst van mobiele apparaten is de bedrijfsomgeving sterk veranderd. Trends als byod vragen een heel andere aanpak van je ict beheer. Wat is er de afgelopen jaren veranderd en wat voor impact heeft dat op je klanten en bedrijfsomgeving?

10:30 Toepassingsmogelijkheden van mobiele apparaten
De functionaliteiten van mobiele apparaten blijven toenemen en daarmee ook de mogelijkheden van apps. Functionaliteiten worden toegelicht met voorbeelden en voor jouw bedrijf mogelijke toepassingen. Hoe kunnen deze nieuwe functionaliteiten een bijdrage leveren aan jouw bedrijfsvoering en welke verdienmodellen vloeien hieruit voort?

Spreker is Corine van Drunen (Managing Partner bij QiQQER, Digital & Mobile Innnovators)

11:20 Apps, het nieuwe werken
Bijna iedere werknemer heeft tegenwoordig een smartphone of tablet. Hartstikke interessant en wellicht bruikbaar voor jouw bedrijf. Hoe kan je deze apparaten succesvol integreren zodat ze een daadwerkelijke bijdrage leveren aan jouw bedrijfsvoering? Waar moet je op letten, wat zijn de pijnpunten op het gebied van veiligheid en wat zijn de alternatieven?

Spreker is Pieter Schouten (Business Development Enterprise Mobility and Workplace Services bij HP)

12:10 Lunch, netwerken en informatiemarkt

14:00 Mobiele strategie, to app or not to app
Mobiele strategie is in toenemende mate belangrijk voor jouw bedrijfsvoering. Apps kunnen worden gebruikt voor sales, marketing, e-learning en de verbetering van bedrijfsprocessen. Maar is een app eigenlijk wel een passende oplossing voor jouw bedrijf? En als dit zo blijkt te zijn, waar moet je dan op letten en hoe kan je deze succesvol lanceren en integreren in de huidige bedrijfsvoering?

De huidige maatschappij vraagt om flexibiliteit. Steeds meer bedrijven stappen mede daarom over op mobiel werken. Deze nieuwe manier van werken belooft de kosten te drukken, je slagvaardigheid te vergroten en een hogere winst. En jij wordt aantrekkelijker als werkgever omdat jouw medewerkers de mogelijkheid hebben een betere balans tussen werk en privé te vinden. Om deze overstap zo optimaal mogelijk te laten verlopen gaat deze presentatie in op alle mogelijkheden in uitdagingen in een overzichtelijk lijstje. Zo ben je helemaal klaar om de sprong te wagen.

15:40 Koffiepauze

16:00 De toekomst van mobiele apparaten
De toekomst van mobiel gaat over balans!  we qua mediagebruik een nieuwe fase in gaan: de betovering van mobiel digitaal gebruik wordt steeds meer vermengd met een ontevreden en onrustig gevoel. Nieuwe oplossingen zijn nodig met een betere balans tussen digitaal, sociaal en echt. Het ongemak dat digitaal veroorzaakt in ons leven is evident: de voortdurende aanwezigheid van de buitenwereld, een niet te ontkennen stressfactor. Tegelijk is de meerwaarde ervan minstens even helder. Hoe zorg je ervoor dat we goed werk blijven doen en duurzaam aanwezig kunnen zijn in het leven van consumenten?

Spreker is Astrid Poot ( managing strateeg bij Fonk Mobile)

16:30 Borrel en informatiemarkt

17:30 Finish

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie