AppGarage: Behaal zakelijk succes met apps!
AppGarage: behaal zakelijk succes met apps!

AppGarage: Behaal zakelijk succes met apps!

Redactie Baaz
Tijdens het AppGarage congres krijg je de laatste informatie over apps, ontwikkeling en alles dat je er mee kunt doen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Door slim in te spelen op de laatste trends en mogelijkheden ben je voorloper in jouw marktsegment en klaar voor de toekomst.

Een goede app brengt je snel, eenvoudig en goed met klanten in contact. Je zit letterlijk bij je klant in de broekzak en bent met een druk op de knop bereikbaar. Daarnaast zijn apps inmiddels een essentieel onderdeel voor de verbetering van bedrijfsprocessen, verbreding van de dienstverlening en de ondersteuning van je personeel, sales en logistiek. Tijdens AppGarage krijg je alle informatie die je nodig hebt om hier succesvol gebruik van te maken.

Professionals van belangrijke spelers als HP, Adobe, Microsoft, U Create, EBU, Power Assist en Dutch Game Garden zullen spreken tijdens de seminar waarna je weer helemaal up-to-date bent op het gebied van de allernieuwste ontwikkelingen en vast een voorproefje hebt gekregen van de ontwikkelingen die het komende jaar gaan plaatsvinden.

AppGarage biedt een compleet congres programma over essentiële onderwerpen o.a.:.

- Functionaliteiten en verdienmodellen van mobiele apparaten

- Toekomstbestendige mobiele strategieën

- Verhoging klantloyaliteit met een app

Helder en begrijpelijk wordt u op de hoogte gebracht van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen. Kom in contact, Laat u inspireren en creëer mobiele strategie met behulp van actuele business cases.

Tijdens de seminar kunt u lezingen bijwonen en wij laten de komende weken telkens een andere spreker aan het woord. Vandaag Pieter Schouten, werkzaam bij de Business Development Enterprise Mobility en Workplace Services bij HP Enterprise Services Nederland.

'Voor ieder bedrijf zijn er apps beschikbaar om de productiviteit en of efficiëntie van processen te verbeteren. Pieter Schouten is ervaringsdeskunige op het gebied van integratie van mobiliteit en het nieuwe werken. Met parktijkvoorbeelden wordt er op een handzame manier weergegven hoe de integratie van apps van toegevoegde waarde kunnen zijn binnen ieder bedrijf.'

AppGarage vindt op 12 november plaats in congreslocatie Postillion Utrecht Bunnik. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen. Meer informatie en het hele sprekersprogramma kan je vinden op www.appgarage.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie