AmplifyHer is terug op 1 november - De zakelijke women's visibility conferentie van Nederland

AmplifyHer is terug op 1 november - De zakelijke women's visibility conferentie van Nederland

Redactie Baaz

AmplifyHER heeft als missie om het verschil in zichtbaarheid recht te trekken en ervoor te zorgen dat het werk van vrouwelijke professionals sneller wordt herkend en erkend. Het event is geïnitieerd door personal branding-instituut BrandedU, die als missie heeft om de gendergelijkheid aan de top te accelereren. 

Vrouwen zijn 25% meer geneigd om te investeren in hun eigen zelfontwikkeling en professionele groei. Hoewel ze 71% minder kans hebben om hogere leidinggevende posities te bereiken. Kennis is niets als het niet zichtbaar is.*

Door middel van storytelling geeft het vrouwelijke professionals de middelen om zichzelf onbeschaamd in de schijnwerpers te zetten, zodat ze meer invloed kunnen hebben op het werk. Daarbij helpt het bedrijven om hun vrouwen te behouden, sterker te maken en te laten rijzen - en de vrouwelijke leiders van de toekomst aan te trekken.

Mannelijke bondgenoten zijn ook uitgenodigd om deel te nemen aan de conferentie en het gesprek, door begrip op te bouwen over de 'onzichtbare' barrières die vrouwen laten voorkomen om naar de top te rijzen en om te leren hoe ze vrouwen kunnen ondersteunen om hun stem te laten horen.

Deelnemers horen van inspirerende vrouwen uit alle sectoren, die op hun eigen voorwaarden naar de top zijn gereisd, om te putten uit hun inzichten en ervaring. Breakout-sessies met Rituals over welzijn en ABN AMRO over Financiën en IBM over Tech creëren een op maat gemaakte ervaring die impact creëert op de loopbaan en uitdagingen van elk individu.

Nancy Poleon, oprichter van BrandedU, zegt: “De harde waarheid is dat je werk niet voor zichzelf zal spreken, jij moet ervoor spreken! Ons doel is om vrouwen te helpen om sneller de carrièreladder op te gaan.”

AmplifyHER vindt plaats in het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam, op maandag 1 november 2021.

AmplifyHer, event, conferentie, zakelijke vrouwen, vrouwelijke professionals

Over BrandedU

BrandedU is een personal branding-instituut dat gecreëerd is voor de acceleratie van vrouwen in het bedrijfsleven. We zijn een ecosysteem voor vrouwen om te groeien, geïnspireerd te raken en ook om contact te maken met like minded vrouwen, zodat ze vooruitgang kunnen boeken in hun carrière en hun leiderschaps mogelijkheden kunnen vergroten.

Studies tonen aan dat bedrijven met meer vrouwen in het hoger management een hoger rendement behalen. Toch blijven vrouwen gevangen in hun rol op het middenniveau in de management hiërarchie. Niet vanwege hun werkprestaties, maar vanwege hoe ze zichzelf presenteren binnen het bedrijf en daarbuiten.

Daarom zetten we ons in om vrouwen in het bedrijfsleven te helpen bij het bewust ontwikkelen van hun personal branding-vaardigheden. Met onze unieke branding programma's en evenementen die geschikt zijn voor zowel individuen als bedrijven, streven we ernaar de kloof rondom gender en zichtbaarheid te dichten en een gelijkwaardige vertegenwoordiging van vrouwen in leidinggevende functies te creëren.

Over Nancy Poleon – Oprichter van BrandedU

Voordat Nancy Poleon in 2014 BrandedU startte, werkte ze als marketingmanager voor BMG in Londen om artiesten als Britney Spears, Alicia Keys en Pink te helpen het podium te rocken.

Toen ze zich realiseerde dat haar ervaringen uit de entertainmentwereld konden worden gebruikt in personal branding, was BrandedU en de Rock-'n-Roll 10-Step Branding Method geboren. Omringd door zoveel getalenteerde vrouwen, voelde ze de drang om hen te helpen de erkenning en bekendheid te krijgen die ze verdienen. Vandaag de dag  is BrandedU een gerenommeerd instituut geworden voor de bevordering van vrouwen in het bedrijfsleven.

*Catalyst Women in Management Report, augustus 2019

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie